hehe a czy sztanga a sztangielki to to samo? sztangielki lepiej izolują.i cie pompnąWiosłowanie sztangą i sztangielkami to nie to samo ?
no.myle się ?
Napisano Ponad rok temu
hehe a czy sztanga a sztangielki to to samo? sztangielki lepiej izolują.i cie pompnąWiosłowanie sztangą i sztangielkami to nie to samo ?
no.myle się ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
no raczej nic nie dziala od pierwszej porcji zwlaszcza ze tu w gre wchodza zmiany skladu ciala a na to trzeba czekac bo nie chudniemy i nie tyjemy tez w 1 dzien, dopiero przy dlugotrwalym stosowaniu 12 tyg cla/hca cos tam widac ze sie dziejemozesz brac hca/cla podczas masowania sie ale Joks mówil ze na efekty trzeba czekac długoo
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brak cwiczenia na dwugloweNogi
jesli bedziesz mial jeszcze sile to ok, jesli nie zastap cwiczeniem na wyciagućw. 3 - Podciąganie na drążku do karku nachwytem 3x max
sztanga pierwsza, sztangielki bez dziwactw normalna progresja, i mozna dac wtedy 3 cwiczenie młotko,kolanko czy 21 duzo tego na bicepsBiceps
brak bokow i tak jakos nie widze kapturow nigdzie, chyba ze cwiczenie pierwsze traktujesz jako trening kapturówBarki:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Rowerek treningowy magnetyczny czy mechaniczny? |
Sprzęt do siłowni |
|
|
||
Dieta redukcyjna do oceny i ew. poprawy |
Dieta |
|
|
||