trening plecow
Napisano Ponad rok temu
czy podczas ukladania planu, plecy mam traktowac jako jendna partie miesni, czy kaptury [czworoboczne] osobno a najszersze osobna itd
- bo jesli razem to wyjda moze z 2 serie na kaptury a jesli osobno to 8 to znowu dosc duzo [robie 6]
-jakie cwiczenie mozecie polecic na miesien najszerszy [nie czuje go po treningu] a zalezy mi na nim [podciagania odpadaja bo ciezkie to to :D , no i nie obciazajace kregoslup najlepiej maszyny]
dlaczego wyciskanie zza glowy i sprzed glowy jest cwiczeniem na barki a sciaganie drazka na wyciagu zza glowy i sprzed glowy jest cwiczeniem na plecy w sumie to mysalem ze to samo .
PS. taki offtop ale napisze juz tutaj - ile seri na przedramie bo chyba nie 8 bo tez duzo ? i przedramie czeba cwiczyc z dolu i z gory [nadchwyt podchwyt] i traktowac to jako dwa osobne miesnie czy jak?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
wyciskanie zza karku a sciaganie to 2 rózne sprawy po podczas wyciskania pracujatricepsy i naramienne a podczas sciagania linki bicepsy motyle i najszerszy grzbietu
kaptury zaliczasz do treningu barków
Napisano Ponad rok temu
źle myslałeś Bo w wyciskaniu wypychasz ciezar, a przy sciaganiu jak sama nazwa wskazuje ściągasz linkeza kark/do klatki (to jest jak podciaganie na drazku ) a zreszta przy sciaganiu linka tyl barkow tez pracuje.. ja zreszta przy wiekszosci cwiczen na plecy.dlaczego wyciskanie zza glowy i sprzed glowy jest cwiczeniem na barki a sciaganie drazka na wyciagu zza glowy i sprzed glowy jest cwiczeniem na plecy w sumie to mysalem ze to samo .
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] << tam masz gify jak wygladaja dane cwiczenia, wiec jak jeszce tam nie byles to leć!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...