co o tym sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
--- 67,99 zł ---
BOOSTER
HORMONU WZROSTU+GRATIS
* L-ARGININE
* L-ORNITHINE
NAJSILNIEJSZY POBUDZACZ HORMONU WZROSTU NA ŚWIECIE PROSTO OD MISTRZA "WEIDERA"
CO DAJE STOSOWANIE L-ARGININY I L-ORNITYNY?
POPROSIŁEM MOICH KLIENTÓW ŻEBY PO CYKLU NAPISALI MI JAKIE EFEKTY DAŁA IM TA ODŻYWKA
PRZYSPIESZONY WZROST MASY MIĘŚNIOWEJ O ...
MAREK 70kg, WZROST 183cm, WIEK 20lat
...na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego produktu, myślałem sobie że to nastepny magiczny środek, ale jak zastosowałem to naprawde sie zdziwiłem po 8 dniach stosowania ważyłem już 73kg, myślałem że to już koniec nabierania masy ale jak skonczyłem cykl po 25 dniach moja waga wynosiła 76kg, kumple z siłki pytali sie mnie jakie kosy biore, a kiedy pokazałem im opakowanie L-arginina, L-ornityna musiałem dokupić jeszcze 5 opakowań dla ziomków z siłki-NAPRAWDE WARTO , NIE POŻAŁUJESZ ACHA I DZIĘKUJE bodypower.pl ZA TRENING I DIETKE-POZDRO
40% WZROST SIŁY I KONDYCJI FIZYCZNEJ
WOJTEK 69kg, WZROST 176cm, WIEK 18lat
...chodziłęm na siłownie kilka miesięcy i wyciskałem na klatke tylko 65kg ,wkurzałem sie bo kolesie w moim wieku brali wiecej o kilka kilogramów na klate ,więc postanowiłem kupić sobie odżywke z seriI VICTORY L-ORNITYNE I L-ARGININE zacząłem cykl i trening jaki dostałem od bodypower.pl przed pierwszym treningiem brałem 4 kap i odczuwałem powera po 2 tygodniach wyciskałęm już 80kg a po zakonczeniu cyklu moj rekord wynosił 93kg masakra...
WZROST OBWODU MIĘSNI O KILKA "CM" NA CYKLU
MICHAŁ 77kg, WZROST 182cm, WIEK 19lat
... pewnie mi nie uwierzycie ale jak zacząłem brać tą odżywke miałem 35cm w łapie ,myślałem że to ściema jakaś jest ale po 3 tygodniach miałem juz 39cm w łapie kurde kupiłem jeszcze 2 opakowania bo do wakacji chce mieć 43 cm nie ma bata...
PRZYSPIESZENIE SPALANIA TKANKI TŁUSZCZOWEJ - RZEŹBA
PIOTREK 88kg, WZROST 186cm, WIEK 24lata
...miałem problem z tłuszczem ,byłem ogólnie umięsniony ale na brzuchu zalegała oponka a łapa nie była wogole wyrzeźbiona,już nic na mnie nie działało więc kupiłęm dzięki Bogu ta odżywke po cyklu miałem kaloryfer na brzuchu a reszta mięśni była o wiele nardziej widoczna czuje sie super z takim wygladem . Dziękuje bodypower.pl za diete i trening bardzo mi sie przydały.
ZWIĘKSZENIE SYNTEZY BIAŁEK I AMINOKWASÓW
REGENERACJA POTRENINGOWA
Połączenie L-Argininy i L-Ornithyny stymuluje wydzielanie przez organizm hormonu wzrostu i tworzenie beztłuszczowej masy mięśniowej. Również zwiększa wykorzystanie kwasów tłuszczowych do wytwarzania energii, co oszczędza duże ilości tak cennego glikogenu. Zwiększa tez dostarczanie aminokwasów do komórek, korzystnie wpływając na syntezę białka.
L-ARGININE + L-ORNITHINE GROWTH FORMULA
to bardzo mocny stymulator wydzielania endogennego (naturalnego) hormonu wzrostu (GH). W skład produktu wchodzą 2 aminokwasy Arginia i Ornityna w proporcji 1:1. Hormon wzrostu (GH) odpowiada za wzrost masy mięśniowej, siły a także przyspieszenie przemian metabolicznych. Stosowanie L-ARGININE + L-ORNITHINE GROWTH FORMULA maksymalizuje wydzielanie hormonu wzrostu
Wartość odżywcza
W 100 g
W 1 porcji
(4 kaps.)
Białko
100 g
3,3 g
Węglowodany
0 g
0 g
Tłuszcz
0 g
0 g
Wartośc energetyczna
1664 kJ
400 kcal
54,6 kJ
13,1 kcal
Skład:
chlorowodorek L-argininy, chlorowodorek L-ornityny, substancja przeciwzbrylająca: stearynian magnezu.
Sposób użycia:
2 - 4 kapsułki dziennie, przed treningiem. W dni nietreningowe 2-4kap pomiędzy posiłkami. Nie należy przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Informacja żywieniowa:
Preparat zawiera 1600 mg L-argininy i 1600 mg L-ornityny w jednej porcji (4 kapsułki). Takie połączenie aminokwasów wspomaga przyrost tkanki mięśniowej.
CO O TYM SĄDZICIE??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do wspomnianego suplementu zakup sobie longatum Biogenix
za 750 g zapłacisz ok 45 zł
i dawaj na noc a na pewno zauważysz efekty w przeciwieństwie do
wspomnianego GH boostera.
Napisano Ponad rok temu
Ja kupilem w przeliczeniu za 30 zł/750g + wysyłka wiec w 35 się zamknalem z wysyłka za pobraniem
kubakgb, chcesz to ci dam linka
Napisano Ponad rok temu
a mozesz dac fajnie by było:)kubakgb, chcesz to ci dam linka