Skocz do zawartości

Zdjęcie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mój plan czy jest dobry ćwiczę już tak trochę Plizz o ceńc
Chciał bym powiedzieć że nogi nie wchodzą w grę oceńcie tak jak by miał by być plan bez nóg !!dzięki z góry :D:D:D::D:D ok a wiec ćwiczę tak
PONIEDZIAŁEK:Klata Leząc seria 12,10,8,6!!!Skośna co 2 tygodnie takie same serie!!na przemian z rozpiętkami !!!Dalej Barki Sztanga unoszona za głowę 2xi przed głowę 2x
WTOREK:Biceps Sztang i tez 4serje pierwsza 12.10.8.i na maxa ostatnia Póżniej Tric na dwóch krzesłach opuszczam sie z tylu 4 serje po 12powtórzeń i znowu bic 4 serie ze Sztangielkami 4serie po 10!!i znowu tric leząc na ławce trzymając sztangę uginając ja w kierunku czoła !!
:/ :/ :/

Nie wiem co dalej pomocy Nie piszcie mi planu na nogi !!ok dzięki z góry :D:D:D
  • 0

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Mój plan czy jest dobry ćwiczę już tak trochę Plizz o ceńc
plizzzzka pomóżcię nie dodałem ze jadę na kreatynie od wczoraj biorę kreatynkę
  • 0

INEED$
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2079 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Busine$$, killin'

Napisano Ponad rok temu

to nie jest nawet plan treningowy, zobacz przykldowe w podwieszonych i pod katem tego uluz wlasny
z takim treningiem to wogole odluz ta kreatyne
czemu nie chcesz cwiczyc nog ? to najwieksza partia miesniowa...
  • 0
Gotta whole top diamond and tha bottom rowz gold

MIKOŁAJ BIERZE STERYDY

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie chcę ćwiczyć nóg bo chodziłem 7 lat na piłkę nożna i mam dobre za duże he jak do ciała he
  • 0

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wiec proszę niech ktoś mi napisze ale z tym co już napisałem plizzzka
  • 0

INEED$
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2079 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jaki masz sprzet, jaki staz ?
  • 0

MIKOŁAJ BIERZE STERYDY

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mam własny w piwnicy orginalna ławeczkę 120kg obciazenia skośna tez tam mogę robić mam hanklę i ławeczkę do brzuszków plizzzka pomóż mi
  • 0

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no ćwicze już z pół roku i przez ten czas przyszło mi w bicu na sucho bez zadnych koksów i odrzywek w bicu 2 cm!! a chciał bym zebyś mi rozpisał plan tak na poniedzialek wtroek śeroda wolne i czwarte piatek tez i znowu sobota piatek wolne plizzzzzka
  • 0

INEED$
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2079 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Klatka:
Wyciskanie Na Ławce Skośnej 3x 12-10-8
Wyciskanie Na Ławce Płaskiej 3x 12-10-8
Rozpiętki Na Ławce prostej 3x 10-10-10
przenoszenie hantla 3x 10-10-10

Triceps:
Wyciskanie Francuskie 3x 12-10-8
Wyciskanie Hantla Zza Głowy Oburącz 3x 12-10-8
rozne cwiczenia* 3x

Plecy:
martwy ciag 3x 10-8-6
Podciąganie Na Drążku Szerokim Nachwytem 3x max
podciaganie konca sztangi 3x 12-10-8
Wiosłowanie polsztangą nachwytem 3x 12-10-8

Biceps:
Uginanie przedramion ze Sztangą 3x 12-10-8
uginanie przedramion ze sztangielkami, suplimacja 3x 12-10-8
rozne cwiczenia* 3x

Przedramie:
superseria:
unosenie nadgarstkow ze sztanga trzymana za plecami + unoszenie nadgarstkow ze sztanga, przedramiona oparte o laweczke, podchwyt 3x 12+12

Barki:
Wyciskanie Sztangi Zza Karku Siedząc 3x 12-10-8
Unoszenie Rąk Ze Sztangielkami Bokiem W Górę 3x 12-10-8
unoszenie ramion ze sztangielkami w opadzie tulowia 3x 10-10-10
podciaganie sztangio wzdluz tulowia 3x 10-10-10

Kaptury:
Sztrugsy Ze Sztangielkami 3x 14-14-14

Nogi:
Przysiady Ze Sztangą 4x 12-10-8-6
Wykroki ze sztanga na barkach 4x 10-10-10-10
martwy ciag na prostych nogach 3x12-10-8
Wspięcia Ze Sztangą Na Barkach 3x 14-14-14

brzuch:
superseria: - Unoszenie zgiętych nóg do tułowia w leżeniu tyłem + - Unoszenie tułowia do nóg (nogi ugięte w kolanach) w leżeniu tyłem płasko + - Unoszenie tułowia do nóg ze skretem (nogi ugięte w kolanach) w leżeniu tyłem płasko

* co dwa tygodnie zmeiniaj cwiczenia, pierwsze 2 to podstawa, 3 mozesz sobie kombinowac co najlepiej na ciebie dziala

polaczenie partii:
pon. klatka + brzuch
wtro. plecy + przedramie + kaptury
czw. barki + triceps
pia. biceps+ nogi
Prosze
  • 0

MIKOŁAJ BIERZE STERYDY

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

thx thx thx dla tego pana>
  • 0

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Sztrugsy Ze Sztangielkami <<
  • 0

Filmy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

bo nogi odpadaja dlatego z klata bym je połaczył i moze w poniedziałek klata z bicem co otym sadzisz??
  • 0

INEED$
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2079 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

bo nogi odpadaja

dlaczego ? to najwieksza partia miesniowa...

w poniedziałek klata z bicem co otym sadzisz??

jezeli chcesz dodac biceps do klatki to musisz plecy dac w piatek, a nogi przesunac do wtorku
  • 0

MIKOŁAJ BIERZE STERYDY

Joks
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 6459 postów
16
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Sztrugsy Ze Sztangielkami <<

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru  :P]=+-:::...

Szeregowiec Ryan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 382 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Sport, Kulturystyka, Dietetyka, Ładne kobiety

Napisano Ponad rok temu

Filmy napisał/a:
bo nogi odpadaja

dlaczego ? to najwieksza partia miesniowa...

OMG nie rozumiesz, ze od pilki noznej nogi tez rosna? tym bardziej jak ktos gra 7 lat, w klasie mam dwoch takich kolegow co trenuja bodajze od 10 roku zycia i maja naprawde duze nogi, a lydki to normalnie masakra i faktycznie u gory tez sa chudzi, dlatego on nie chce cwiczyc nog, kminisz teraz?:D

Wyciskanie Hantla Zza Głowy Oburącz 3x 12-10-8

Wyciskanie francuskie hantla zza glowy oburacz w siadzie powinno byc (w oparciu o laweczke).
  • 0
It's dark and hell is hot
Ain't no sunshine when it's on
Only darkness every day

Joks
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 6459 postów
16
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

OMG nie rozumiesz, ze od pilki noznej nogi tez rosna? tym bardziej jak ktos gra 7 lat, w klasie mam dwoch takich kolegow co trenuja bodajze od 10 roku zycia i maja naprawde duze nogi, a lydki to normalnie masakra i faktycznie u gory tez sa chudzi, dlatego on nie chce cwiczyc nog, kminisz teraz?:D

hmm ciekaw jestem czemu u pseudo pilkarzy ich "wielkie nogi" sa taka bolaczka hehe. wkoncu cwiczy sie po to by miec jeszcze wieksze rozmiary i nikt im nie karze ich powiekszac ale moga je redukowac a przy okazji zawsze wiecej hormonow anabolicznych, i ciekawe czy jak mieliby duze klatky i bicepsy to by tez przestali cwiczyc :rotfl: szczerze - watpie hehe :) wiec nie rozumiem czemu tylko na nogi ludzie stawiaja sobie jakis wymiar i wiekszych miec nie chca, takie cos to nie kulturystyka juz :D
  • 0

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru  :P]=+-:::...

Szeregowiec Ryan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 382 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hmm ciekaw jestem czemu u pseudo pilkarzy ich "wielkie nogi" sa taka bolaczka hehe

Dlaczego pseudo pilkarze, o kim teraz napisales?:D. Zreszta dla pilkarza nie wazne sa jego miesnie tylko umiejetnosci pilkarskie, szybkosc, dynamika, sila strzalu itp. I to chce rozwijac a nie miesnie, a ze od biegania rosna nogi, to tylko dodatek :], bo przeciez nikt nie zaczyna trenowac pilki noznej po to by miec umiesnione nogi :rotfl:

wiec nie rozumiem czemu tylko na nogi ludzie stawiaja sobie jakis wymiar i wiekszych miec nie chca, takie cos to nie kulturystyka juz

To proste, nikomu nie zaimponujesz wielkimi nogami tak jak wielka klata czy ramionami i barkami, ja tez cwicze nogi tylko dlatego zeby nie miec jakis dysproporcji wielkich, zeby to smiesznie nie wygladalo, a duuuzo bardziej zalezy mi na gornej czesci ciala, mam w dupie ,ze nie zachowuje sie jak prawdziwy kulturysta, ktory podoba sie tylko pedalskim sedziom :hyhy: W ogole dla mnie to bylby obciach pozowac np. na debiutach, jak patrze na Tele 5 (tam bodajze leca retransmisje z zawodow), gdzie te lamki napinaja sie i szczerza zeby, to mi sie smiac chce :D, zreszta przesadna rzezba to dla mnie porazka, na masie to jakos wygladaja, a na rzezbie jak Panek :D.
  • 0
Only darkness every day

Joks
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 6459 postów
16
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dlaczego pseudo pilkarze, o kim teraz napisales?:D

wedlug mnie na takie miano zasluzyc trzeba :D i pilkarzem moge nazwac kogos kto gra w jakims zespole i zarabia tak na zycie a nie chlopaszkow co biegaja za pilka dlatego napisalem "pseudo" bo to przeciez nie ich zawod :D to samo tyczy sie kulturystki, wiem ze amatorem jestem i nigdy sie kulturysta nie nazwe :hyhy:

Zreszta dla pilkarza nie wazne sa jego miesnie tylko umiejetnosci pilkarskie, szybkosc, dynamika, sila strzalu itp. I to chce rozwijac a nie miesnie

kulturystyka jest od tego by powiekszac swoje wymiary wage za wszelka cene popatrz na takiego colemana same nogi to ma takie jak niektorzy są w pasie i to jest wlasnie kulturystyka a nie narzekanie bo mam duze nogi i nie cwicze ich :) -> amatorszczyzna. prawdziwy zapaleniec tego sportu to by wiele oddal by miec jeszcze wiecej cm w tej nodze i gdzies by mial jakby wygladal i nie narzekalby ze sa duze bo o to im sie rozchodzi. dla osoby ktora cwiczy i na powaznie traktuje silownie jak np ja i inni moi znajomi takie teksty pilkarzy to tylko smiech wywoluja bo jak juz pisalem cwiczymy po to zeby byc jeszcze wiekszym a trening nog nam w tym pomaga!a gadanie ze sa za duze i nie ladnie to wyglada to podelszczyzna. mam gdzies jak bede wygladal za 10 lat wazne by byc jeszcze wiekszym hehe i to sie liczy. wiec dobrze ze ineed zapropnowal mu cwiczyc nogi bo to pomoze mu rozwinac gorna partie umiesnienia to po pierwsze a po drugie co wy pilkarze myslicie ze ciagle bedziecie mieli przyrosty na tych nogach?i jak wrzucicie je do treningu to odrazu 10 cm urosna ?przeciez im dluzej sie cos obciaza (jakis miesien) tym wolniej on rosnie. niektorzy to nawet i do 40 cm w bicu dojechac nie moga i tyle !!!. i na silowni u mnie cwiczy jeden z kujawiaka to moze mu po roku z 1 gora 2 cm tylko nogi urosly i musialby przestac grac w noge zrobic regeneracje by znow miec jakies wieksze przyrosty takto miesien przemeczony i nie rosnie a cwiczy je by hormonow zawsze miec wiecej co ultawia mu rozwoj innych partii :hyhy: (odkad dorzucil nogi sila poszla drastycznie i masa,a sluchac nie chcial i tez ciagle glupoty gadal ze nog niechce miec duzych, a te przez rok to prawie nie urosly nawet)

To proste, nikomu nie zaimponujesz wielkimi nogami

rozne to ludzie zboczenia maja :hyhy:

W ogole dla mnie to bylby obciach pozowac np. na debiutach, jak patrze na Tele 5 (tam bodajze leca retransmisje z zawodow), gdzie te lamki napinaja sie i szczerza zeby, to mi sie smiac chce

ty cwiczysz chowasz sie gdzies na silowni po piwnicy, nawet fotek swoich nie umiescisz a oni maja odwage sie pokazac. to jest ich najwieksze marzenie by odniesc sukces w tym sporcie i tak zarabiac chca na zycie i to szanowac trzeba ze maja tyle energii by przez lata chodzic na silownie, ciagle diety przestrzegac itd. a nie sie smiac. smiac to ja sie moge z tchórzy co komentuja a nawet sie pokazac nie chca bez urazy pisalem tu o juniorze :rotfl:
  • 0

INEED$
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2079 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Bueheh szeregowy musiales sie przypiierdolic cieciu ? i nie piierdol ze na debiutach sa slabi kulturysci bo zwyciezca kat 90kg z 2006r cwiczyl w tym klubie co ja i oczywiscie wygladal najlepiej ze wszystkich (teraz wyjechal do szkocji, podpisal kontrakt), o takiej sylwetce mozesz tylko marzyc...
i nie staraj sie na sile wytykac mi bledow bo ci to nie idzie, zamiast piierdolic glupoty pomogl bys komus, a jak nie to chociaz modra i lezec, pozwol mi doradzac jak sam sie nie znasz
  • 0

MIKOŁAJ BIERZE STERYDY

Szeregowiec Ryan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 382 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dobra mistrzu nastepnym razem ja rozpisze komus plan treningowy :rotfl: tylko nie wiem czy jest sens, skoro jest tego tutaj pelno. A co do wytykania bledow, to teraz mi sie udalo, przeciez prawdziwy laik moglby pomyslec ze chodzi o normalne wyciskanie, a nie o francuza :P.
  • 0
Only darkness every day