hmm ciekaw jestem czemu u pseudo pilkarzy ich "wielkie nogi" sa taka bolaczka hehe
Dlaczego pseudo pilkarze, o kim teraz napisales?
. Zreszta dla pilkarza nie wazne sa jego miesnie tylko umiejetnosci pilkarskie, szybkosc, dynamika, sila strzalu itp. I to chce rozwijac a nie miesnie, a ze od biegania rosna nogi, to tylko dodatek
, bo przeciez nikt nie zaczyna trenowac pilki noznej po to by miec umiesnione nogi
wiec nie rozumiem czemu tylko na nogi ludzie stawiaja sobie jakis wymiar i wiekszych miec nie chca, takie cos to nie kulturystyka juz
To proste, nikomu nie zaimponujesz wielkimi nogami tak jak wielka klata czy ramionami i barkami, ja tez cwicze nogi tylko dlatego zeby nie miec jakis dysproporcji wielkich, zeby to smiesznie nie wygladalo, a duuuzo bardziej zalezy mi na gornej czesci ciala, mam w dupie ,ze nie zachowuje sie jak prawdziwy kulturysta, ktory podoba sie tylko pedalskim sedziom
W ogole dla mnie to bylby obciach pozowac np. na debiutach, jak patrze na Tele 5 (tam bodajze leca retransmisje z zawodow), gdzie te lamki napinaja sie i szczerza zeby, to mi sie smiac chce
, zreszta przesadna rzezba to dla mnie porazka, na masie to jakos wygladaja, a na rzezbie jak Panek
.