Definicja
Napisano Ponad rok temu
Dieta redukcyjna,
treningi aerobowe 2x w tyg,
siłownia 4x w tyg,
Suplementy do tego: Glutamina(antykatabol),Clenbutrox(jako spalacz).
Czy można by było stosowac jeszcze do tego kreatyne? Spełnia sie ona również jako antykatabolik, lecz również jest przyrost masy mięśniowej. Czy spokojnie można łączyć termogeniki z kreatyną? Czekam na odp. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
reszta ok tylko wiecej aerobow moze ? 3x w tyg by sie zdalo
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
polecam krealkalyn olimpu - daje siłe odczuwalnie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
kreatyna kreatynie nie równa na redukcje to sie bierze kreatynke piro ktora rowniez nasila spalanie tluszczu jako jedyny rodzaj kreatyny bo z zasady jest tak ze kazda kreatyna ma inne zastosowanie. mono - masa,jablko - sila, ester - wytrzymalosc, piro - spalanie tluszczu, a cytryna to takie ulepszone mono gdzie mniej ciagnie wody wiec dobra do dyscyplin gdzie nie mozna zwiekszyc za duzo masy ciala, pozatym ktos wczesniej zauwazyl zapobiegasz utracie sily i nasilasz wtedy anabolizm ktory mam nadzieje przy odpowiedniej diecie i suplach przezwyciezy katabolizm wiec mozesz smialo brac piropytalem na 3 forach czy brac krete na redukcji i na 2 odradzali
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Joks, zgadzam się na pirogronian a co do tego? Mogę zapodać jeszcze dla zatrzymania siły a nawet małych jej wzrostów jakies aminokwasy rozgałęzione i połączyc z termogenikiem. Już nie chce więcej tracic siły
edit:
droga troche ta kreatynka piro ;/ mam jakies 180zł i musiałbym na nią wydać około 106 zł, to ejst 33 porcje i Ciekawe jaki efekt był by po niej?? hmm i co bym mógł dorzucic za reszte kasy. Joks, zwracam się do ciebie tutaj z prośbą, żebyś mi doradził. Samych termogeników już nie chce, chcę coś zeby spalic tluszcz i zachować siłe..
Napisano Ponad rok temu
no wiec na pierwszym miejscu napewno olej mct jako zrodlo energii i antykatabolik, na drugim miejscu tauryna rowniez jako antykatabolik, buzer insuliny oraz dobry suplement na wytrzymalosc, na trzecim miejscu mysle bcaa czyli szybko wchlanialne juz starwione bialko ktore rowniez przed treningiem ochroni miesnie i doda energii bo bialko z odzywki to sie trawi jednak z te 1,5-2h i marnujesz jeszcze energie zeby przetrawic bialko na aminokwasy. i z reszty mysle np CLA, umieszczalem wyniki badan w suplach mozesz zajrzec i nawet przy suplementacji u osob nie cwiczacych (siedzacy tryb zycia) odnotowano ubycie fatu. pozatym cla skutecznie blokuje powstajacy nowy tluszcz nawet gdy masz nadwyzke kaloryczna na masie a przy redukcji ma wlasciwosci ze i troszke miesnia zbudujesz tracac jednoczenie fat . oraz zestaw witamin,mineralow i omega3 a kreatyne sobie odpusc. lepiej kupic w tej cenie te suple co wymienilemhmm i co bym mógł dorzucic za reszte kasy. Joks, zwracam się do ciebie tutaj z prośbą, żebyś mi doradził. Samych termogeników już nie chce, chcę coś zeby spalic tluszcz i zachować siłe..
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
najgorzej ze sniegiem sypnelo i hu**** sie biega:(
a tam gupoty gadasz, biega sie jeszcze lepiej
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
no wiec na pierwszym miejscu napewno olej mct jako zrodlo energii i antykatabolik, na drugim miejscu tauryna rowniez jako antykatabolik, buzer insuliny oraz dobry suplement na wytrzymalosc, na trzecim miejscu mysle bcaa czyli szybko wchlanialne juz starwione bialko ktore rowniez przed treningiem ochroni miesnie i doda energii bo bialko z odzywki to sie trawi jednak z te 1,5-2h i marnujesz jeszcze energie zeby przetrawic bialko na aminokwasy. i z reszty mysle np CLA, umieszczalem wyniki badan w suplach mozesz zajrzec i nawet przy suplementacji u osob nie cwiczacych (siedzacy tryb zycia) odnotowano ubycie fatu. pozatym cla skutecznie blokuje powstajacy nowy tluszcz nawet gdy masz nadwyzke kaloryczna na masie a przy redukcji ma wlasciwosci ze i troszke miesnia zbudujesz tracac jednoczenie fat . oraz zestaw witamin,mineralow i omega3 a kreatyne sobie odpusc. lepiej kupic w tej cenie te suple co wymienilemhmm i co bym mógł dorzucic za reszte kasy. Joks, zwracam się do ciebie tutaj z prośbą, żebyś mi doradził. Samych termogeników już nie chce, chcę coś zeby spalic tluszcz i zachować siłe..
Wymieniłes tutaj CLA,tauryne, nie wiem zabardzo o co chodzi z olejem mct Dobra antykatabolik,cla i co z tym olejem? Chcialbym dozucic termogenik, dobrze na nim schodzi fat. Wiec mozesz bardziej szczegółowo CO do tej kreatyny to byla by ona moja pierwszą kretą to jej sile anaboliczna zatrzymam na pózniej... do tej pory bralem spalacze i antykataboliki
Napisano Ponad rok temu