np: uginanie przedramion ze sztangazamiast uginania przy atlasie na wyciagu jest jakieś inne ćwiczenie
Ale uginanie już jest (Tyle ze uginanie pzredramion z nachwytem )
Napisano Ponad rok temu
np: uginanie przedramion ze sztangazamiast uginania przy atlasie na wyciagu jest jakieś inne ćwiczenie
Napisano Ponad rok temu
faktycznie ale niewiem czemu to sie tam znalazlo bo nachwyt to raczej na przedramie lub ostatnie cwiczenie zeby dopompowac a nie pierwsze bo zeby bicepsy rosly potrzebny jest rowniez jakis bodziec w postacji ciezaru a wiecej podniesiesz podchwytem niz nachwytem imo jak niemozesz na wyciagu zrobic bica to rob:Ale uginanie już jest (Tyle ze uginanie pzredramion z nachwytem )
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli myslisz o tym cwiczeniu:Czy dodać rozpiętki w siadzie na maszynie do treningu klatki piersiowej czy sie nie opłaca jeśli już są rozpisane w planie treningowym rozpiętki hantelkami
odzywki typu gainer np:Po pewnym czasie juz, to jakie odyżwki brać potem, które by najbardziej pasowały do treningu NA MASE
Napisano Ponad rok temu
czyli moge tak,rano ostrowie,godz.przed treningiem ostrowie,odrazu po treningu carbo?godzine przed treningiem oplaca sie jakies bialko przyjac, zaraz przed jakis no booster lub carbo w trakcie tez mozesz carbo popijac, po treningu cos z rodziny kreatyn, gainer
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
błagam pomóżcie ułożyć jakiś plan diety abym mógł spalić jak najwięcej kalori |
Dieta |
|
|
||
Seminarium Aikido...Pomózcie |
AIKIDO |
|
|
||