![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 
 O MNIE:
Mam na imię Aurelia i mam 23 lata, 164 cm wzrostu. Mieszkam w Koszalinie razem z Pitem81. Ogólnie jesteśmy razem juz 5 lat. Studiuję na Wydziale Filologii Romańskiej na Uniwersytecie A. Mickiewicza w Poznaniu (jęz. francuski), studia magisterskie. Po ukończeniu studiów planuję zrobić jeszcze kurs tłumacza przysięgłego. Pierwszy kontakt z siłownią miałam w 2001 r. Cwiczyłam dokładnie przez 1 miesiąc u Pita razem z jego kuzynką. Później ćwiczyłam sporadycznie. Będąc we Francji biegałam ok. 30 min. 2x w tygodniu i ćwiczyłam aerobik z płytą przed telewizorem codziennie 1h. Przyznam się, że troszkę przytyło mi się. Ale wzięłam się za siebie i schudłam 7kg. Musiałam, bo czekał mnie powrót do domu i Pit. Po powrocie pracowałam i do pracy jeździłam rowerem.Teraz mam motywację. Ćwiczę od 7 grudnia i trzymam się nadal. Pit nie ułożył mi konkretnego treningu, więc ćwiczę ogólnorozwojówkę.
MOJE OBECNE WYMIARY:
Łydka – 35cm
Udo – 55 cm
Talia – 64 cm
Pas – 77,5 cm
Klatka – 90 cm
Biceps – 27,5 cm
Barki – 93 cm
CEL:
Otóż mój cel polega na podrzeźbieniu ciała, ujędrnić pośladki, mięśnie brzucha, poprawić barki.
DIETA:
Nie mam diety. Nie jem dużo. Śniadania zależą od godziny, której wstanę, a z tym jest różnie. Ogólnie posiłki są trzy, a płatki z mlekiem na śniadanie to podstawa.
SUPLEMENTY:
O suplach mogę zapomnieć. Biorę leki na rozszerzenie naczyń krwionośnych (pozostałośc po chorobie) i jak narazie jest to niemożliwe.

powodzenia w dazeniu do celu
    powodzenia w dazeniu do celu  ,
 ,

co ty dziewczyno chcesz zmieniać ? to jest świetna sylwetka jak na dziewczyne
 co ty dziewczyno chcesz zmieniać ? to jest świetna sylwetka jak na dziewczyne

moim zdaniem figura bardzo dobra ale gratuluje ambicji naprawde
 moim zdaniem figura bardzo dobra ale gratuluje ambicji naprawde

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook