Megabol Gainer 737
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie dziw sie że tylu kupujących jak ktoś sie nie zna albo ma ograniczone środki to kupuje co najtańsze a w przypadku wielu supli te najtańsze są najgorszej jakości.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jeśli mam go kupować tylko dla zawartych w nim węgli to już wolę carbo BX
które i tak ma lepszy skład.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Biało pszeniczne i kolagenowe to syf i tyle nic z tego nie zbudujesz
a te parę miligramów serwatki co tam jest albo i nie to i tak nic nie da.
popatrz na na ceny innych gainerów z zawartością białka 30 g
ponizej pewnego pułapu cenowego po prostu nie da sie zejść
chyba ze obnizając jakość produktu a tu tak jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepszym rozwiazaniem byla by dieta a gainer jako uzupelnienie jej.a tego gainera nie warto kupowac bo jest do dupymaciek z klanu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I mam jeszcze pytanie. W Mass XXL węgle czy białko składowo zależą od smaku. Czy w 737 jest tak samo? Bo mam do wyboru dane smaki: wanilia, truskawka, tofi i kawa i mam nadzieje że żaden się węglami nie różni. Ogólnie planuje kawowy.
Napisano Ponad rok temu
niby oba maja po 30% bialka ale xxl ma serwatke(czyt. dobre), a 737 pszeniczne (czyt. gowno warte) wegle jakosciowo sie nie roznia
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
a właśnie wszyscy tak krytykują tego gainera ale dlaczego??? na jakiej podstawie ??
wiele osob razem ze mna zamiast carbo woli stosowac megabola bo cenowo wychodzi nawet jeszcze lepiej a jak zauwazyl ineed wegle to wegle a takie gadadnie ze bialko pszenne to lipa to i tak jedna porcja po treningu zamiast carbo wychodzi lepiej bo tam niema w ogule bialka a tu dostarczysz zawsze pare gramow na plus. a bialko pszenne ma poprostu nizsze bv i mniejsza ilosc aminokwasow. a prawda jest taka ze jak kupisz gainera jakiegos np: vitalmaxa to tam masz w 100g AŻ 13g bialka a taka ilosc to wiesz...nie jest jakas kosmiczna i nie poczujesz roznicy miedzy 13g w diecie wiecej czy mniej. bo zanim to zostanie strawione itd, to i z tych 13g wchlonie sie taka ilosc ze na palcach policzysz . wiec wiele osob ktorzy nie maja pieniedzy kupuja megabola zapychaja sie poprostu weglami bo o nie sie nam rozchodzi i maja rowniez dobre przyrosty bo masa to przeciez wegle a nie takie znikome ilosci bialka. i takie jest moje zdanie ze np: po treningu lepiej stosowac megabola niz zwykle carbo bo i lecytynka z bialka pszennego jest dosyc wartosciowa. a takie roznice ~10g bialka w diecie wiecej i to nawet z wpi uwierz mi ze nie odczujesz bo to za mala ilosci po drugie rozchodzi sie glownie zeby zapchac sie tylko weglami na masie lub po treningu te 50-60g a skoro te sie nie roznia i wychodza taniej to czemu nie stosowacniby oba maja po 30% bialka ale xxl ma serwatke(czyt. dobre), a 737 pszeniczne (czyt. gowno warte) wegle jakosciowo sie nie roznia
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu