przewidziany cykl
Napisano Ponad rok temu
czyli:
GAIN BOLIC 6000® - 4000g - waniliowy
Animal Pak - 1 zestaw 44pakiety
Creatine micronized powder - 500 g
tylko jak dla mnie, wyszło trochę drogo...
i jak myślicie dobry będzie to cykl? chciałbym przytyć sporo na masie mięśniowej, to jest mój cel, ponieważ ważę 57kg przy zwroście oko. 171 cm.
staż wynosi koło 3 miesięcy, i jeszcze nic nie brałem z suplementów czy odżywek.
Diete mam, czyli jakiś ryż brązowy z kurczakiem przed treningiem, po treningu zwykły ryż, śniadanie z płatkami itd. ogólnie nie stosuje sie super surowo do tej diety, ale coś już robie konkretnego w tym kierunku.
I co myślicie o tych suplach, bo już napisałem sporo tych tematów i nie wiem wkońcu co mam robić zeby tą mase zrobić, ponieważ mam szybko metabolizm i dupa z tego wyniknie, a już nie chce wiecej spamowac
Napisano Ponad rok temu
siema, postanowiłem uzbierać trochę pieniędzy, i jakoś po świętach zrobić cykl na takich o to produktach: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czyli:
GAIN BOLIC 6000® - 4000g - waniliowy
Animal Pak - 1 zestaw 44pakiety
Creatine micronized powder - 500 g
tylko jak dla mnie, wyszło trochę drogo...
i jak myślicie dobry będzie to cykl? chciałbym przytyć sporo na masie mięśniowej, to jest mój cel, ponieważ ważę 57kg przy zwroście oko. 171 cm.
staż wynosi koło 3 miesięcy, i jeszcze nic nie brałem z suplementów czy odżywek.
Diete mam, czyli jakiś ryż brązowy z kurczakiem przed treningiem, po treningu zwykły ryż, śniadanie z płatkami itd. ogólnie nie stosuje sie super surowo do tej diety, ale coś już robie konkretnego w tym kierunku.
I co myślicie o tych suplach, bo już napisałem sporo tych tematów i nie wiem wkońcu co mam robić zeby tą mase zrobić, ponieważ mam szybko metabolizm i dupa z tego wyniknie, a już nie chce wiecej spamowac
sorki, przez przypadek napisałem brata kątem, Ten temacik jest mój
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
75 zl 4 kg GB , kreatyne wez sobie z olimpa mega caps 1250 ( jak zalezy ci na cenie ) 2 paczki+1gratis (paki po 150 tablet) za 62,80zł ( dolicz przesylke ) animal pak - 75zl , wszystko na allegro maa takie ceny, nie jest drogo GB jeden z najtanszych gainerow ( nie mowie o syfach typu 737megabol )
nie no bez przesady, chciałem kupić dobrą kreatyne creapure, i do tego gainera jakiegos tez dobrego, bo cche osiagnac jakies efekty a nie wydac kase w bloto. Może poprostu bez tego animala zrobić cykl?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4 kg Gainbolica,Witaminy Multiple Sport lub Animal Pak i mono z Fitmaxa Creapure.Tani i dobry cykl
no to razem a animal pakiem mi wyszło 277,01zł to wychodzi na to samo co ja chciałem kupić 278,00zł, no o 1 zł taniej
tu jeszcze moje pytanie, czy jak zrobie cykl bez animal paka (no troche drogie to jest) to duzo strace?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dowalisz Multiple Sport to nie
obliczyłem że na 6 tygodni w 3 dni treningowe wystarczy mi 300g kreatyny + Mass XXL 3000 g lub Mutant Mass 2270g
jednak z gain bolica zrezygnuje
dobre rozwiązanie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gain bolic ma mniej bialka i wiekszoc wegli.Mass XXL to to samo co Gainbolic
a co polecacie bardziej mass xxl, mutant mass, czy tego gain bolica?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te kilka gram białka nie zmienia fakty że Mass XXL to ta sama półka gainerów co Gainbolic.Najlepszy byłby Mutant mass,albo kupić sobie Gainbolica i Ostrowie,tym samym podbijając ilość białka.
gain bolic i ostrowia to troche drogo wyjdzie. Jesli mialbym kupic mutant massa to wlasnie nie wiem tez ile tego, bo 2270g kosztuje koło 100zl a juz wieksza paka 6800g 2x wiecej.
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]małego mutanta bez sensu jest kupować bo on przy małych porcjach starczy ci na 3 tyg ledwo.Jak już kupować mutanta to dużego już kupisz za 179