Jeszcze byl bym wdzieczny gdyby ktos mi rozpisal co z czym i co jaki czas ...
 [/list][/code]
 [/list][/code]

Napisano Ponad rok temu
 [/list][/code]
 [/list][/code]

Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ja bym proponowal tescia propionat i do tego winko w tabsach cetabon. uzyskasz po tym swietny suchy miesien duzo sily oraz poprawe definicji umiesnienia. jezeli zgadasz sie na to daj znac to rozpisze co i jak a jezeli zostajesz przy samym winku to jak pisalem wczesniej jezeli wybierzesz strzaly to 50mg co drugi dzien,jezeli winko w tabsach to 30mg,a jezeli apteczne winko cetabon to 16-20mg
 ja bym proponowal tescia propionat i do tego winko w tabsach cetabon. uzyskasz po tym swietny suchy miesien duzo sily oraz poprawe definicji umiesnienia. jezeli zgadasz sie na to daj znac to rozpisze co i jak a jezeli zostajesz przy samym winku to jak pisalem wczesniej jezeli wybierzesz strzaly to 50mg co drugi dzien,jezeli winko w tabsach to 30mg,a jezeli apteczne winko cetabon to 16-20mg

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 propinatu 5% 14 to tylko dwa tygodnie...stanowczo za krotko
 propinatu 5% 14 to tylko dwa tygodnie...stanowczo za krotko

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 prop i winiacz nic wiecej ci nie potrzeba jak nie chcesz sluchnac bardzo wal propa 50mg e2d i winko rowniez 50e2d
 prop i winiacz nic wiecej ci nie potrzeba jak nie chcesz sluchnac bardzo wal propa 50mg e2d i winko rowniez 50e2d

Napisano Ponad rok temu
 i do tego na odblok. NOLVADEX tez nie wiem kiedy to łykać
 i do tego na odblok. NOLVADEX tez nie wiem kiedy to łykać   

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| co na początek... | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Początek przygody z ćwiczeniami dla osoby niepełnosprawnej | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
|   Początek | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| pomocna początek | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Początek | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych