i zamiast wstać z ławeczki to wywalałem sie na bok bo już nie miałem sił żeby sie podnieść, to nikt sie nie śmiał
  i zamiast wstać z ławeczki to wywalałem sie na bok bo już nie miałem sił żeby sie podnieść, to nikt sie nie śmiał  ..
 ..

Napisano Ponad rok temu
 i zamiast wstać z ławeczki to wywalałem sie na bok bo już nie miałem sił żeby sie podnieść, to nikt sie nie śmiał
  i zamiast wstać z ławeczki to wywalałem sie na bok bo już nie miałem sił żeby sie podnieść, to nikt sie nie śmiał  ..
 ..

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ..pieprzony "instruktor"!!
 ..pieprzony "instruktor"!! Aha, czym dłużej nie ruszam, tym bardziej zmniejsza mi sie zakres ruchu jaki moge nimi wykonać.
 Aha, czym dłużej nie ruszam, tym bardziej zmniejsza mi sie zakres ruchu jaki moge nimi wykonać.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 każdego ćwiczenia....
   każdego ćwiczenia.... ...Zaczne ACT jak mi przejdą te łapy.Ja chce odszkodowanie ;)Jezu...
 ...Zaczne ACT jak mi przejdą te łapy.Ja chce odszkodowanie ;)Jezu...  czy na pewno przejdą?spotkaliście sie kiedyś z takim problemem?Da sie coś na to poradzić?
  czy na pewno przejdą?spotkaliście sie kiedyś z takim problemem?Da sie coś na to poradzić?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 , dziury wręcz...Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
, dziury wręcz...Co mnie nie zabije to mnie wzmocni   .
 .

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 .Chciałem sie przebiec żeby jakoś te ręce rozruszać, ale coś mi w nodze strzeliło i podziękowałem...Ale ze mnie wrak
.Chciałem sie przebiec żeby jakoś te ręce rozruszać, ale coś mi w nodze strzeliło i podziękowałem...Ale ze mnie wrak    

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 )Na ławeczce skoś. 3 serie i zwykłej 2 serie.Już jest lepiej, ale jeszcze całkiem łap nie wyprostuje.Ba... teraz nawet na siłe nie umie..
 )Na ławeczce skoś. 3 serie i zwykłej 2 serie.Już jest lepiej, ale jeszcze całkiem łap nie wyprostuje.Ba... teraz nawet na siłe nie umie..

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Dobre Sucze , na Siłce | Filmy | 
 |   
 | ||
| Carbo czy gainer?Problem z posiłkiem po treningowym | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Cykl testosteron cypionat+rexabol stanozolol problem ginekomastia | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| znowu mam problem 100mety+10tescia czy 15tescia :D <-- | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Problem z zaplanowaniem i ułożeniem diety. | Dieta | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
Guest_daroo_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu