Mieszkam w Słupsku, uczę sie w 3 klasie technikum mechaniczego, został mi jeszcze rok i maturka, mam nadzieje, że obejdzie sie bez żadnych poślizgów i wszystko bedzie ok hihi. Jestem rocznik 87 czyli mam 19 lat. Jak wygląda moje ćwiczenie?? Otóż na siłke zacząłem chodzic pod koniec października 2005 roku, czli minęło już ok 0.5 roku. jest to na pewno mały staż, ale mam nadzieję, że nie odejdzie mi ochota na ćwiczenia jeszcze długo Początki pakowania były trodne, bo nie wiedziałem jak sie ćwiczy, to znaczy jakie ćwiczenia na jaka partię mięśni, ale tutaj przyszedł mi z pomoca kumpel ktory na siłke chodzi juz dłoższy czas, razem wzieliśmy sie do roboty, na ile to możliwe w warunkach piwnicznych . Może teraz coś o wymiarach oto one:
27.05.2005 -wzrost-176cm -waga-67kg -31,5-biceps -klata-60kg -nie mam ciężarkow 2,5 27.11.2005 -32-biceps -70kg-klata -28-przedamie -90-obw.klaty 27.12.2005 -34cm-biceps -80kg-klata -29-przedramie -92-obw.klaty -76-obw.brzucha 22.03.2006 -waga-62kg -35cm-biceps -85kg-klata -30-przedramie -93-obw.klaty -76-obw.brzucha.Zrobię jutro pomiary nóg, ktorych przyznam się bez bicuia zbytnio nie ćwiczyłem, ale przyjdzie i na to czas
Oto jak wygląda na dzień dzisiejszy moj trening:
Poniedziałek: -Nogi-niestety często zapominam o nich :kwasny: -Klata -Triceps Wtorek: -Plecy -biceps Czwartek: -Barki -przedramie -bouch :) -Kapturyi pozniej sobota, zaczyna sie od nowa ten sam cykl-czyli: nogi,klata, tric. także ten trening jest ruchomy :)Jutro szeżej opiszę zmiany jakich dokonałem, i opisze jakie ćwiczenia na jakie partie mięśni wykonuję.Dokonałem kilka zmian w ćwiczeniach i ich ułożeniu.
Co by tu jeszcze napisać hmm, aaa właśnie dieta ktora zaczęłem stosowac. Oto ona:
Chodze do szkoły w różnych godzinach, i dlatego ciężko mi było ułożyć diete. Wygląda ona tak:
[b]Posiłek 1(7.00): Mleko 2% - 500 g Płatki kukurydziane - 100g Posiłek 2(10.00): Chleb razowy -100g 2 Jaja kurze całe – 70g Margaryna roślinna 15g Posiłek 3(12.30): Chleb razowy - 150 g Szynka z piersi kurczaka( lub inna ze tak powiem kiełbasa :oczami: to zalezy tez od mamy co kupi :) ) - 100 g Margaryna roslinna - 15 g Posiłek 4(15.00) Chleb razowy - 150 g ser półtłusty, twarożek itp. posiłek 5(17.00) Ryz bialy, lub makaron, lub ziemniaki jeśli mama na obiad zrobi ;) - 150g Piers z kurczaka gotowana -lub kotleciki z piersi ktore bardziej preferuje - tez nie zawsze sie uda, ale bede sie starał- 125g Oliwa z oliwek – 20g Posiłek 6( potreningowy ): Makaron, lub ryż, do tego twarożek, zamiennie takze stosuje rybę i pierś z kupczaka Posiłek 6(20.00) kanapeczka razowca :) Ser biały – 125g Wartości - nieraz odbiegają troszke od tego :) Białko: 162g Tłuszcze: 86g Węglowodany: 532g Kalorie: 3500 kcal[/b]
W międzyczasie - takze od 5 dni stosuję odzywki: -l-glutamine -creapure+ala+b1 -Qattro pro -jakies związki w tableteczkach :)
Mam ogromną nadzieję, że to coś da, ale i tak moimmzdaniem doszedłem do dobrych wyników bez tych odżywek, no ale teraz bedzie pod górke coraz bardziej, ale nie ma co sie przejmować, trza sie tylko zmotywować, i właśnie także po to napisałem tegowoż bloga
Aha a to jest moje zdięcie z 25.10.2005r. czyli z bodajże 3 treningu na siłowni, niedługo dam aktualne zdięcia. Pozdrawiam.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Przepraszam za jakość zdięcia- niedługo bedom lepsze.