Dziennik adasko
Napisano Ponad rok temu
ladne masz nogi %-)))
[znaczy widac ze w football tyle ciupales ]
[wybaczcie przemkowi nacpal siem matematyka dzisiaj i glupoty gada - jego sumienie %-))) ]
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
adasko, sorki ze tak cisiem wcinam ale muszem to powiedziec:
ladne masz nogi %-)))
[znaczy widac ze w football tyle ciupales ]
hehe nic nie szkodzi , po to daje sie zdjecia zeby ludzie powiedzieli cos niecos co widac na nich a te moje uda to moja udreka chetnie bym ze 2-3 cm oddal komus w prezencie
Napisano Ponad rok temu
uda tez mialem za duze.... lekkoatletyke kiedys cwiczylem [jak jesio bylem "lekki" ;)] - i mi siem strasznie rozrosly...
ale i na to jest sposob - 2lata przerwy i sa w miare %-)))
a tak serio, serio to siem za diete nie wezmiesz ??
chociaz sproboj udawaj ze cos w tym kierunku robisz
%-)
przeciez z tymi wynikami to nie czcze gadanie ze dieta strasznie pomaga...
deprawujesz mi tu userow jako mod w odzywianiu bez diety
bo ci odbierzemy %-)))
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
a tak serio, serio to siem za diete nie wezmiesz ??
nie widze potrzeby powiedzmy ze to co wiem wystarcza mi do tego by jesc tak jak jem a byly jakies tam efekty ;P na diete trzeba miec czas i checi , z reszta koncze niedlugo z masowaniem , pewnie bedzie redukcja podczas nauki do maturki kilogramy beda ladnie lecialy i wtedy dieta bedzie juz mi potrzebna
po co? potem powiedza ze jade na diecie i slabe wyniki a ja sobie i innym chce cos udowodnic ze schematy to nie wszystko , z obserwacji wiem ze lepiej odrzywiac sie tak jak ja sie odrzywiam ale w polaczeniu z dostateczna wiedza w tym co robi niz jesc wedlug napisanej diety pzrez kogos i nie miec o tym bladego pojecia co do czego po co jesc itpudawaj ze cos w tym kierunku robisz
hehe moze i tak , ale chce pokazac ze nie wystarczy wziasc podwiesozna diete , podwieszony trening o wiele lepsze efekty sa gdy wie sie co sie robi a nie liczac ze ktos bedzie myslal za ciebie jak ciwczyc i sie odrzywiacdeprawujesz mi tu userow jako mod w odzywianiu bez diety
Napisano Ponad rok temu
twoja wymowka [%-) o inaczej tego nie nazwe ] zdala egzamin - nie czepiam siem
choc moze do tych kilogramow przed maturka - to beda prawdopodobnie lecialy na skutek dzialania glikokortykoidow i innych hormonow katabolicznych - wiec nie jest to takie dobre wyjscie
no ale oka, nie czepiam siem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niech ci bedzie
twoja wymowka [%-) o inaczej tego nie nazwe ] zdala egzamin - nie czepiam siem
no jaka wymowka jak zaczolem cwiczyc (ponad rok temu) to nie wiedzialem co to dieta i po co wogole ona myslalem jak wiekszosc ze sam trening wystarczy , zaczalem duzo czytac i to co jadlem uporzadkowalem podzielilem tak jak trzeba i jak widac cos tam poszlo i jakies 7-8 miesiecy temu kiedy poznalem tajniki odrzywiania postanowilem ze pokaze innym tym ktory trzymaja diety , koksuja i lykaja garscmi suple czy odrzywki ze nawet bez podwieszonych diet jedzac tak jak kiedys jadlem i przy przecietnej wiedzy w treningu doszedlem do paru wnioskow ktore zwiekszaja skutecznosc treningu (kiedys je opisze jak bede mial checi moze wielu skorzysta)
wiadomo gdybym mial dobra diete to bylo by ladnie ale... tak jak pisze bez odpowiedniej diety chce cos sobie i innym pozakac ze jedzenie tego co trzeba tak jak ktos ci napisze w diecie to nie wszystko tzreba wiedziec co sie robi ja mysle ze wiem co robie i to nie jest zadna wymowka tylko cos co sobie zalozylem kiedys i siem to nie zmieni !
moze i tym zdeprawuje mlodych adeptow kulturystyki ale takie cos mi sie zakodowalo w glowie i niestety nie zmienie tego, pozatym niechce tego zmieniac
choc moze do tych kilogramow przed maturka - to beda prawdopodobnie lecialy na skutek dzialania glikokortykoidow i innych hormonow katabolicznych - wiec nie jest to takie dobre wyjscie
dlatego bedzie mi potrzebna dobra dieta i tylko wypada robic redukcje bo masy to lapac ani grama sie wtedy nie zlapie a na ten czas z silowni nie bede mogl zrezygnowac bo wiem co sie ze mna bedzie dzialo jak nie bede cwiczyl
Napisano Ponad rok temu
Trening placków i bicepsów
Plecy:
- podciąganie na drążku szerokim nachwytem
1 seria x9
2 seria x6
3 seria x5
4 seria x5
- wiosłowanie sztangą 4 serie
1 seria 12x45,5
2 seria 10x48
3 seria 8x50,5
4 seria 8x53
-skłony ze sztangą 4 serie
4 serie 12x59
Biceps:
- uginanie ramion ze sztangą trzymaną podchwytem
1 seria 10x35,5
2 seria 8x38
3 seria 6x40,5
- uginanie ramion z hantlami z suplinacją nadgarstka
1 i 2 seria 10x15
3 seria 8x15
- uginanie ramion z hantlami stylem młotkowym
3 serie 10x15
bardzo fajnie wszystko poszlo przy wioslowaniu dolozylem troszke kg a tym czym roibilem zrobilem wiecej powt. , to samo sie tyczy pierwszego cwiczenia na biceps gdzie dodalem 1,5 kg do kazdej serii i poszlo bardzo fajnie
strasznie ciezko sie cwiczylo ze wzgledu na wielkie zakwasy na klatce i tricepsach ktore wyleczylem zelem i cwiczylo sie znosnie
P.S. kurde we czwartek rozwalilem palucha u nogi nie wiem czy jest zlamany czy co mu jest wiem ze mega opuchlizna sie pojawila i biegac nic nie moge i na disco rowniez musze sie oszczedzac bo gipsu niechce
Napisano Ponad rok temu
chyba 18.02Sobota- 11.02.2006
moglbys cos dodac chyba na plecki ale tak jak ja nie masz wyciugu ja sobie dodalem przenoszenie hantla
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
tak jak ja nie masz wyciugu
hehe no niestety ale trzeba sobie jakos radzic pomysli sie przy nastepnej rozpice cos innego na plecki
Napisano Ponad rok temu
Trening barkow i kapturow
Barki:
- wyciskanie sztangi z klatki piersiowej w staniu
1 seria 10x38
2 seria 8x40,5
3 seria 8x40,5
4 seria 6x43
- unosznie ramion z hantlami bokiem w góre
1 seria 10x10
2 seria 10x10
3 seria 10x10
4 seria 10x10
- unoszenie ramion z hantlami w opadzie tułowia
1 seria 10x10
2 seria 8x10
3 seria 8x10
4 seria 8x10
Kaptury:
-szrugsy ze sztangą
4 serie 12 powt. x 58 kg
tak sobie to wyszlo choc troszke lepiej z sila idzie ale to nie to jeszcze co trzeba cos dzis wyciskanie na barki robilem juz na luzaku i nie mialem w zadnej serii problemu tak jak to bylo tydzien temu kiedy to musialem niekiedy pracowac takze nogami :)
Napisano Ponad rok temu
Trening klatki i tricepsow
Klatka:
- wyciskanie hantli na ławce skośnej głową w górę
1 seria 10x25
2 seria 10x27,5
3 seria 8x27,5
4 seria 8x27,5
- wyciskanie sztangi na ławce prostej
1 seria 10x59
2 seria 8x61,5
3 seria 8x61,5
4 seria 6x64
- rozpiętki na ławce skośnej
1 seria 12x7,5 (tak na rozgrzewke mniejszym ciezarem zeby w barkach cos sie nie polamalo
2 seria 12x10
3 seria 12x10
4 seria 16x7,5
Triceps:
- wyciskanie wąskie sztangi
1 seria 10x48
2 seria 8x51,5
3 seria 6x53
- francuskie wyciskanie leżąc podchwytem
1 seria 10x25,5
2 seria 8x25,5
3 seria 7x25,5
- francuskie wyciskanie sztangielki w leżeniu
1 seria 12x20
2 seria 10x20
3 seria 10x20
widac jakis tam przyplyw sily przy klatce jak i przy tricepsach
kurde ciezko sie cwiczy samemu, dzis np. przy wyciskaniu na plasko w kazdej serii by bylo po 2 powt. wiecej jak i nie wiecej tylko sie boje robisz max powt. bo kurde jak przygniecie sztanga to bedzie nie milo , i od tego tez sila bardzo wolno rosnie trzeba bedzie jakos to zmienic
i podziele sie niemila wiadomoscia miedzy 3 a 4 tygodniem zdarzylo sie cos dziwnego ze spadlo mi w lapce kolo 0,4 mm nie wiem jakim cudem pierwszy raz taka faze mialem , moze brak regeneracji i przypalilem troszke ? trzeba bedzie wiecej czasu poswiecac na sen i lepiej sie odrzywiac
Napisano Ponad rok temu
kurde ciezko sie cwiczy samemu, dzis np. przy wyciskaniu na plasko w kazdej serii by bylo po 2 powt. wiecej jak i nie wiecej tylko sie boje robisz max powt. bo kurde jak przygniecie sztanga to bedzie nie milo , i od tego tez sila bardzo wolno rosnie trzeba bedzie jakos to zmienic
co racja to racja ale jak sam cwicze to robie prawie na maxa zostawiam ewentualnie jedno powtorzenie rezerwy i tylko wtedy jak nie jestem pewny czy zrobie a czasami ryzykuje i pozniej musze wstawac z 80kg nie jest to najprzyjemniejsze ale zdaza sie czasami
ale ostatanio przez 3- miechy cwicze z kumplem i jest asekuracja
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Trening placków i bicepsów
Plecy:
- podciąganie na drążku szerokim nachwytem
1 seria x8
2 seria x6
3 seria x5
4 seria x6
- wiosłowanie sztangą 4 serie
1 seria 12x46,5
2 seria 10x49
3 seria 8x51,5
4 seria 8x54
-skłony ze sztangą 4 serie
4 serie 12x59
Biceps:
- uginanie ramion ze sztangą trzymaną podchwytem
1 seria 10x38
2 seria 8x40,5
3 seria 6x43
- uginanie ramion z hantlami z suplinacją nadgarstka
1 i 2 seria 10x15
3 seria 8x15
- uginanie ramion z hantlami stylem młotkowym
1 seria 12x15
2 seria 10x15
3 seria 12x15
ciezko sie cwiczylo bo mialem straszny zakwas na klatce i tricepsach(jeszcze dzis je mam) ale zdolalem je znieczulic na czas treningu i prawie nic nie czulem tych zakwasow
trening poszedl bardzo fajnie przy wioslowaniu sila czaly czas rosnie dzis dolozylem +1 kg do kazdej serii
przy unoszeniu ze sztanga na bicepsy dalem +1,5 kg i poslzo bardzo fajnie mialem tylko problem w ostatniej serii przy ostatnim powt. keidy to lekko podszedlem pod ciezar zeby koniecznie zrobic to powt.
kurwa znowu wczoraj nie mialem sil na to by zrobic przedramie , przez 5 tygodni tego cyklu nie zrobilem chyba nigdy w dzien plecy i biceps przedramienia ostro dostaje przedramie przy moim treningu bicepsow
chyba jednak fotek po tym cyklu treningowym nie pokaze ze wzgledu na brak efektow
Napisano Ponad rok temu
jednym slowem opierdzielasz sie z tym przedramieniem u mnie tez przedramiona dostaja ostro w pupe ale po "21" najbardziejkurwa znowu wczoraj nie mialem sil na to by zrobic przedramie , przez 5 tygodni tego cyklu nie zrobilem chyba nigdy w dzien plecy i biceps przedramienia ostro dostaje przedramie przy moim treningu bicepsow
na pewno cos tam uroslo zapodaj fotki ja tez teraz zaczolem wzucac ale cos nikt nie ogladachyba jednak fotek po tym cyklu treningowym nie pokaze ze wzgledu na brak efektow
Napisano Ponad rok temu
ja oglądałemja tez teraz zaczolem wzucac ale cos nikt nie oglada
wlasnie...nie gadaj głupot tylko pokaż foty to Ci powiemy czy coś poszloadasko napisał/a:
chyba jednak fotek po tym cyklu treningowym nie pokaze ze wzgledu na brak efektow
na pewno cos tam uroslo zapodaj fotki
Napisano Ponad rok temu
co do efektow to jedynie zauwazylem przy bicepsach w te 5 tygodni przyszlo jakies 1,5 cm
Napisano Ponad rok temu
no to zajebiście a Ty mówisz że nie widać efektów....jedynie zauwazylem przy bicepsach w te 5 tygodni przyszlo jakies 1,5 cm
Napisano Ponad rok temu
Trening barkow i kapturow
Barki:
- wyciskanie sztangi z klatki piersiowej w staniu
1 seria 12x39
2 seria 10x41,5
3 seria 7x44
4 seria 7x44
- unosznie ramion z hantlami bokiem w góre
1 seria 10x10
2 seria 10x10
3 seria 10x10
4 seria 10x10
- unoszenie ramion z hantlami w opadzie tułowia
1 seria 10x10
2 seria 8x10
3 seria 8x10
4 seria 8x10
Kaptury:
-szrugsy ze sztangą
4 serie 12 powt. x 59 kg
ekhm.... lipa jakos dzis bylo jakos nie mialem checi cwiczyc ale jakos wzrost sil witalnych przy wyciskaniu zauwazalny az sam sie zdziwilem ze az tyle przybylo mi sil
jakos nie bardzo mam checi do cwizcenia chyba daje o sobie znac przemeczenie trenignami malo snu bo ciagle zostawiam nauke na noc raz z niemeickiego jakis czerstwych dialogow sie musze uczyc dzis pol dnia nad matematyka i nie ma kiedy nawet odpoczac
Napisano Ponad rok temu