Wracamy do normalności- str.41
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze skiera, trening mam codziennie (silka i judo) 60*6=360 na tydzien. 1440 g na miecha. Wiec to carbo na ok 4 miechy
Napisano Ponad rok temu
ale na 3 lub 4 jak juz wezmiesz stack bedziesz mial mniejsze przyrosty niz jak bys przez pierwsze 2-3 bral zwykle mono
efektow raczej duzo wiekszych nie bedziesz mial
wezmiesz na 1 i 2 i 3 cykl stack ew na 4 i 5 a pozniej co ?? bo pozniej stack juz Ci nie bedzie dawal elektow
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
a co sadzicie o tym krea-alkalyn z olimpu??
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio same dobre rzeczy, ponoc jest o wiele lepszy od mono samego, duzo osob wychwala, ja teraz coraz czesciej mysle zeby to kupica co sadzicie o tym krea-alkalyn z olimpu??
Napisano Ponad rok temu
A Ile kupić na jeden cyklon??
120 capsow starczy?
i pisza zeby brac
Dzien treningowy: 1-2 na czczo i przed treningiem taka sama ilosc
Dzien nietreningowy: 1-2 na czczo
Nie lepiej brac po treningu? i jaką ilosc (1 caps=1250mg)
Proszę o pomoc
Napisano Ponad rok temu
mozesz sprobowac z mono jak slabo Ci wejdzie to sobie kupisz stacka na 2 cykl... stackow na rynku nie zabraknie ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba ze mi sie zachce to cos od czasu do czzasu mazne
Napisano Ponad rok temu
no właśnie chcialem stacka, ale wypowiedz kropka mnie zniechecila ze tam zalozmy po 5 cyklu nie beda na mnie dzialac.
nie wpadajmy w paranoje..... bedzie dzialac niedygaj odpowiednie odstepy miedzy stackami i bedzie git
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a narazie odpoczynek wakacyjny
Napisano Ponad rok temu
Dobra koniec spamu chłpocy Juz zdecdowalem wezme Krea-alkalyn z Olimpu 120 caps. Biorąc 3 capsy dziennie cykle bedzie 40 dniowy. zaczne moze od pierwszego wrzesnia
a narazie odpoczynek wakacyjny
za malo chyba 3 kapsy dziennie......
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dziennik Backa
- Ponad rok temu
-
twardy- eksperyment
- Ponad rok temu
-