Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moglbys daj jedno wyciskanie sztangi albo hantliBarki:
widac widacps. zainstalowalem sobie mozzille i nie widze w ogole "ognia" i takich wyróżnien... widzicie to?? z góry dzieki za odp, bo jak nie to zmienie styl pisania dziennika
Napisano Ponad rok temu
GuZu napisał/a:
Barki:
moglbys daj jedno wyciskanie sztangi albo hantli
widac widac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu chyba pomyłka, bo jak ściągasz na wyciągu 6x50kg - to byś wyciskał znacznie więcej kg ;-)1) prostowanie przedramion na wyciagu górnym wąskim nachwytem- 12*30kg, 10*40kg, 6*50kg
Kwestia wyboru - ja robie najpierw prostą, potem skosPytanie.1. Od nastepnego treningu chce dac prosta potem skos i dalej jak jest, i jeszcze zeby skatowac gorna czesc klatki to wlasnie na koncu (po tricku i brzuchu) na tej maszynie z jakims lekkim obciazeniem. Co o tym sądzicie?
Rób nogi w sobote - siłownia to jedno, a treningi judo - to drugiepytanie.2. Na każdym treningu judo robimy jumpy (przysiady z wyskokiem w góre tyle ze do przodu) 10 dlugosci maty. 1 dlugosc to ok 5 takich jumpow. Czyli minimum 45 takich wyskokow bym zrobil. w poniedzialek robilem to porzadnie i czuje zakwsy. Wiec tak se pomyslalem zeby nie robic ud w sobote i zamiast tego np klatke albo plecy. co radzicie tu?
A łydki robić we wtorek i sobote po brzuchu.
czyli cos takiego:
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie nie pomylka, sam sie zdziwilem ze zrobilem tym bo pierwszy raz nalozylem.Tu chyba pomyłka, bo jak ściągasz na wyciągu 6x50kg - to byś wyciskał znacznie więcej kg ;-)
Napisano Ponad rok temu
nie bedzies mial sily na barki wiem bo jak robilem armagedon to musialem tak robic i bylo beznadzijenie musialem dac +10kg przy wyciskaniu zza karku zeby dac radeSobota: Klata (wszsytko na prostej), barki
to nie zwiekszaj klasty do 2 razy w tygodniu tylko odzywaija sie dobrze (trzemaj diete) i duzo odpoczywaj to na pewno urosnie a 2 razy w tygodniu to moze nie urosnac a w recz przeciwnieChciałem coś takiego zrobić z 2 miesiące, żeby dobrze klatke rozbudować. Co o tym sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
Barki są moją "piętą ahillesową"
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu