ok minely 2 pelne dni odkad uzywam TFB i dzis na wadze zauwazylem 2kg mniej. Oczywiscie nie podniecam sie tym i nie ciesze, bo wiem, ze to pewnie utrata wody lub czegos podobnego
Aktualnie spozywam 3 tabletki dziennie 1 rano na czczo, druga 30min przed treningiem i 1 wieczorem 30 min przed seriami brzuszkow i pompek.
Przy 3tabletkach na dzien wyjdzie mnie 1 opakowanie na 30 dni, tak wiec licze na 4 kg utraty tłuszczu po tym czasie. Powyzej 5kg bylbym naprawde usatysfakcjonowany, ale nie licze na takie cuda :>
Dodam, ze na silowni siedze ok. 1,5 godziny czyli troszke dluzej niz przed spozywanie TFB i cwicze wylacznie metoda na pelnie tluszczu wiekszosc cwiczej 8 serii po 15-20 powtorzen w zaleznosci od cwiczenia. Przerwy miedzy seriami to 30 sekund ale w miedzyczasie robie serie brzuszków, zeby temperatura ciala nie opadla. Daje to naprawde niezly efekt pocenia, bo po kazdej wizycie na silowni jestem przemoczony jak po prysznicu. Szkoda, ze cierpią na tym moje dready, bo przesiąkają łojem z głowy i musze je czesto myc, co niestety powoduje ze sa mniej zbite
Macie jakies zastzrezenia, sugestie co do mojej metody cwiczen? Bede bardzo wdzieczny za kazdą uwagę. DOdam, ze spozywam tylko 1 posilek dziennie mniej wiecej ok. godziny 16.00 zwykle zlozony z owoców i bialek w postaci jogurtów.