Dziennik Westa
Napisano Ponad rok temu
A i napisze odrazu ze to unoszenie bokiem znaczy ten filmik byl krecony na sam koniec (bo barkach i to 4seria unoszenia) bo zapomnialem ze to tez chcecie zobaczyc..
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Po takim ,,unoszeniu'' to pewnie masz zakwasy nie tylke na barkach Ćwiczysz nogi i plecy a nie barki.
Dla mnie to jest śmieszne, po co brać takie obciążenie i giąć się jak gałązka na wietrze?
A co do wyciskania na tej suwnicy, to zrozumiałe sa wasze rekordy.
Ja jak opuszczam sztange przy wyciskaniu na barki( z tyłu) to dotyka ona kapturów a przy twoim wyciskaniu sztanga obniża się maksymalnie do czoła i idzie następnie w górę.
Opuść sobie sztange na klatke piersiową i wyciśnij pożądnie to możemy pogadać.
PODSUMOWANIE
Twoja technika pozostawia wiele do życzenia, ale Tomek z tymi 19kami w ręce to mistrzostwo świata. Tomek schylasz sie jak Małysz przy skoku. Weź hantle 5kilowe i naucz się techniki, puki nie jest za późno.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
przynajmniej udowodnili że dają radę
i przyszła mi do głowy jedna myśl:
cwaniaki co sobie nawypisywali w profilach że 150 kg jadą na klatę
to niech też dadzą taki filmik zobaczymy który się odważy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
west, dawid1920 dobrze mówi, ja jak spuszcam sztange na suwnicy przed siebie do prawie do klatki, przynajmniej do szyi. Za siebie może nie do kapturów, ale niżej niż do połowy głowy.
Co do machania 17 na boki i 19 tomka to grubo sie usmiałem . Stary to są zwykłe podrzuty ciężarem z wygięciem do tyłu, to przecierz jest bez sensu!. Powinieneś stanąć, lekko się pochylić, nie ruszać wogóle ciałem i unosić siłą barków hantle na boki a nie podrzucac je. Rób to ćwiczenie max 9-10tkami.
Tomek napisał: u nas każdy w rodzinie ma mocne barki, geny. ODPOWIEDZ SOBIE SAM
Napisano Ponad rok temu
cwaniaki co sobie nawypisywali w profilach że 150 kg jadą na klatę
to niech też dadzą taki filmik zobaczymy który się odważy...
BODY dadzą i za nimi będzie kolege który im pomaga podnieść, napiszą że nie wiedzieli że tak nie można
Napisano Ponad rok temu
Stefan i powiedz mi jedno czy klamalem piszac ze robie cwiczenie takim ciezarem? Nie bo to mi najbardziej zarzucales ze wypisuje ze robie takim ciezarem a na trenigu jade ciezarami o polowe mniejszymi.
Bodyguard dzieki, Adasko zauwaz ze filmy z takim ludzmi jak Cutler, Ruehl... tez nie sa dopuszczalne dla poczatkujacych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tomek tez sie chwieje
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pokazali że potafią i starczy...
przynajmniej widać że chłopaki nie wciskają nikomu kitu
a nie piszą sobie niewiadomo jakich rekordów
co poniektórzy to już niedługo będą mieli w profilu lepsze wyniki jak pudzian...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak jeszcze na marginesie wbijcie też do mnie na dziennik, wrzuciłem foty do komentarza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nie pasuje ci 40 sztabek 45 50 czy 55 sztabek ?? może też filmik??coś ci nie wierze żebyś podnosił tyle na modlitewniku
Nie żeby to było denerwujące ale jeżeli chcecie to napiszcie to nagram w ciągu tygodnia wszystkie ćwiczenia (przed ostatnie serie bo w ostatnich chyba z wiadomych powodów wole mieć asekuracje) i bedziecie mieli po cześci atlas ćwiczeń lub materiały jak to adaśko napisał jak nie wykonywać ćwiczeń...