Przeczytaj wszystkie porady i się zastosuj: http://forum-kultury...-o-sprawdzenie/
Dieta to podstawa, proszę o sprawdzenie
Napisano Ponad rok temu
Po co mi dałeś linka, do mojego tematu?
Napisano Ponad rok temu
Żebyś się nauczył czytać ze zrozumieniem.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Umiem czytać ze zrozumieniem, natomiast nie padła odpowiedź na moje pytanie: Dlaczego przy tak dużym ujemnym bilansie, chudnę tak mało?
Napisano Ponad rok temu
Bo organizm sie adaptuje po kilku dniach do niskich kalorii i nastepuje zastój lub spowolnienie metabolizmu i tym samym uzywania tkanki tłuszczowej zapasowej do zaspokajania tego wysokiego na poczatku metabolizmu. Widać nie znasz sposobów na jego oszukanie bo nadal nie potrafiłes doedukować się w kwestii odpowiedniej i prawidłowej redukcji.
Dlatego nikomu sie tu nie chce wypowiadać bo pytasz o bzdury które sam powinieneś z sieci wyczytać dziekic zemu twój temat zająłby 1 stronę i odpowiednia pomoc zostałaby w nim udzielona.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Więc mam obciąć jeszcze kcal albo dodać więcej na cardio, intensywność?
Napisano Ponad rok temu
Sorry ale tego betonu chyba nie da rady rozbic
Napisano Ponad rok temu
To forum to dno z mułem pomieszane Człowiek założy temat, sam ułoży sobie jakąś dietę to tylko Cie opierdolą i obrażą zamiast doradzić proste rzeczy. Zamiast pisać, że "było to we wcześniejszym temacie" to tyle samo miejsca i czasu by Wam zajęło napisać "wywal owoce, dodaj do diety to czy tamto, nie jedz jakiejś szynki tylko jedz lepiej to i to" ale nie bo po co. Maciek jesteś pseudo amatorem, ćwiczysz trochę i kozaczysz a za niedługo będę miał lepsze parametry jak Ty waga mi leci ładnie w dół, doradziłem się kogoś kto ma pojęcie. Usuńcie temat, zbanujcie mnie, mam to w dupie.
Napisano Ponad rok temu
Wejdź na Animala to w ogóle nikt sie nie wypowie na podstawowe tematy. My za ciebie nie będziemy ogarniać podstaw skoro wystarczy je przeczytać pomyśleć wkleić i wtedy my poprawimy duperele czy rozwiejemy wątpliwości.
Jak liczysz na pół strony tłumaczenia w kwestii każdej pierdoły + nastepnę 5 stron spamu i beki zakładaj temat na sojowym. ELO
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Pewnie ze jestem amatorem, i bądź kurwa jak Arnold mam to w dupie, za stary jestem żeby się spinać. Naucz się czytac ze zrozumieniem to nie będzie problemu.