Siema, jakie polecacie białko dla poczatkujacego? Mam juz diete, plan treningu na mase, mam 183 cm wzrostu i waze 71 kg, wiec jestem mega szczuply. Mozecie polecic jakies dobre i w miare tanie białko?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Siema, jakie polecacie białko dla poczatkujacego? Mam juz diete, plan treningu na mase, mam 183 cm wzrostu i waze 71 kg, wiec jestem mega szczuply. Mozecie polecic jakies dobre i w miare tanie białko?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Skoro masz diete to po co ci białko? Jak dieta jest dobrze ułozona to nie ma w niej czego uzupełniać.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Skoro masz diete to po Ci białko? Mało ważysz i nie musisz jeść tego białka niewiadomo ile. Taką ilość jaką Tobie potrzeba naprawde jest łatwo dostarczyć bez stosowania żadnych odżywek.
Napisano Ponad rok temu
Przy jego wadze śmieszne 140g to 2 posiłkach mozna dostarczyć. Suple białkowe sa zbędne
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
WPC Łowickie
Napisano Ponad rok temu
100 % Whey Isolate od Scitec Nutrition, dla mnie mega
Napisano Ponad rok temu
Chłopaki nie pytałem czy białko jest mi potrzebne czy nie tylko jakie polecacie żeby było w miarę ekonomiczne.
100 % Whey Isolate od Scitec Nutrition, dla mnie mega
Dzięki zyc, ile to kosztuje? gdzie najtaniej można kupić?
Napisano Ponad rok temu
to też jest dobre:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Ostrovit lub UNS econo tańszego a równie dobrego nie zwałowanego białka nie kupisz, za to minusami to piana i mdłe słabe smaki no ale coś za coś
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 2.7kg za 140zł
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 2.76kg za 150zł
Co do sprzedawców tych akurat od nich kupowałem kilka razy różne rzeczy i sa pewnymi osobami mozna kupić bez obaw.
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Poradnik dla początkującego kulturysty |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
||
Pytanie pierdziela :) |
AIKIDO |
|
|