Pewnie, bo po 40 stce to juz sa same dziadyto juz banda staruchow pod 40tke

Napisano Ponad rok temu
Pewnie, bo po 40 stce to juz sa same dziadyto juz banda staruchow pod 40tke
Napisano Ponad rok temu
to juz banda staruchow pod 40tke (ja na szczescie sie jeszcze nie kwalifikuje haha)
Napisano Ponad rok temu
Hmmmm.... Pamiętam, gdzie mieszkam i nie dziecinnieję... Starość obeszła się ze mną łaskawieto juz banda staruchow pod 40tke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hardcore to by byl jakbys ja ... wiesz co
![]()
Napisano Ponad rok temu
I to już by był prawdziwy hardcore :twisted:hardcore to by byl jakbys ja ... wiesz co
![]()
Za bardzo ograniczasz to pojęcie. Ja sobie po prostu wyobraziłem, moją teściową matkę i ich koleżanki na treningu aikido. 8O
Napisano Ponad rok temu
Czy mi się zdaje, czy jednak we wtorek nas "nie zakłóciłeś". Może dzisiajNie mam jeszcze judogi.
Myślę że we wtorek zakłócę wam spokój.
I dzięki za zaproszenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a miał starczą demencję, przykurcz, pomarszczone oblicze, tudzież resztę wymagającą całkowitego remontu?Rozumiem, Starcze, że ten wczorajszy "nowy", to byłeś Ty :wink:
Napisano Ponad rok temu
Takiej wiedzy nie można oprzeć na słowach. Tylko praktyka, ligeio, tylko praktyka. :wink:a miał starczą ... resztę wymagającą całkowitego remontu?
Napisano Ponad rok temu
Na optykę, to starość obeszła się z nim równie łagodnie, co ze mną... Chyba, że moja starość oszukuje mnie, co do mnie. A potem to już heurystykaa miał starczą demencję, przykurcz, pomarszczone oblicze, tudzież resztę wymagającą całkowitego remontu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to sprawdź i... wracaj do nasAno to ja.
Bardzo fajnie - z punktu widzenia łamagi ale muszę sprawdzić jeszcze Racławicką.
Trochę bardziej mi tam pasowałyby terminy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tako rzecze Dzieciak do Starca :wink:
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu