Witam!
Szukam ćwiczeń na brzuch. Mam już zarysy mięśni teraz chcę aby były one jeszcze bardziej widoczne.
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Szukam ćwiczeń na brzuch. Mam już zarysy mięśni teraz chcę aby były one jeszcze bardziej widoczne.
Napisano Ponad rok temu
kaloryfer robi sie w kuchni, mięśnie nie będą dobrze widoczne jeśli bedą pokryte tkanką tłuszczową
jeśl będziesz miał kolejne pytania dotyczących treningu to pisz w jednym temacie a nie zakłądaj co chwile nowych bo sie robi burdel ale najpierw przeczytaj regulamin działów trening i dieta i tematyt podwieszone bo kolejne błache pytanie powinno sie zakończyć zamknięciem tematu albo banem
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
VIP...czytałes chyba w moich myślachprzed napisaniem postu
BRZUCH ROBIMY W KUCHNI!!! AMEN
Napisano Ponad rok temu
Ale gdy już nie ma tłuszczu to musimy wypracować mięśnie Ja polecam: wznosy nóg w zwisie na drążku, allahy, russian twist - według mnie nie ma lepszych ćwiczeń na brzuch.
Napisano Ponad rok temu
ej akurat o robieniu kaloryfera jest tyle na forach że na serio nie musisz dużo szukać poczytaj sobie trochę, ja ogólnie robiłem A6W i mi wyszedł po dwóch cyklach ale nie pełny bo tylko góra była musiałem dorzucić min podciąganie nóg w zwisie na drążku ale jestem chudy i mimo diety na mase wogóle mnie nie podlewa , no i jeszcze ćwiczenia na brzuch które mam na Muay Thai
Napisano Ponad rok temu
Napisz jeszcze 3 temat zamiast pytac o wszystko w 1 i dostajesz bana na pisanie.
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Ćwiczenia na klatkę piersiową. Jaki trening klatki piersiowej będzie najlepszy? |
Porady Trenerów |
|
|
||
Ćwiczenia poprawiające szybkośc nóg |
Inne sporty |
|
|
||
4 najważniejsze ćwiczenia na triceps |
Treningi |
|