Witam. Prosił bym o wymienienie produktów wyskobiałkowych dostepnych na rynku, chodzi mi o jedzenie nie o suple. A dokladniej o produkty które mogły by stanowic najlepsze jedzenie potreningowe. Prosił bym tak ze o wypisanie takich które trzeba unikac ze względu np. na niezdrowe tłuszcze albo weglowodany.
produkty wysokobiałkowe
Napisano Ponad rok temu
Makrela
Piersi kurczaka(ogólnie dró
Cielęcina
Twaróg
Napisano Ponad rok temu
ryz brązowy
makaron sojowy
kasza
Napisano Ponad rok temu
jajo kurze
ryz brązowy
makaron sojowy
kasza
Ryż,kasza to raczej węglowodany
Napisano Ponad rok temu
Tuńczyk
Makrela
Piersi kurczaka(ogólnie dró
Cielęcina
Twaróg
Makrela hehe posiłek po treningowy jak trzeba ..... naładowana masą tłuszczu .... ja tam nie preferuje ////
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok. A czego mam unikac ?? wiem ze wszelakich sosów, podobno makaronów, pieczonych rzeczy...czego jeszcze??? i jeszcze jedno, wprowadzam okolo 5 bananów dziennie to dobrze wplywa??
wszystkie produkty które wymieniłeś są "ok" a czy możesz je jeść czy nie to zależy jaki jest twój cel i jaki jest bilans kaloryczny
Napisano Ponad rok temu
Witam. Prosił bym o wymienienie produktów najbatdziej wyskobiałkowych dsostepnych na rynku, chodzi mi o jedzenie nie o suple. A dokladniej o produkty które mogły by stanowic najlepsze jedzenie potreningowe. Prosił bym tak ze o wypisanie takich które trzeba unikac ze względu np. na niezdrowe tłuszcze albo weglowodany.
ar_crew panie kolego wysokobiałkowe :
-drób
-ryby
-cielęcina
-wołowina
-twaróg
-jaja
niezdrowe tłuszcze albo weglowodany to chyba każdy wie , słodycze , chipsy , fast-food , itp.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wędzona makrela jest ok jeśli stosujesz ja jako urozmaicenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jabłko też może być zawiera ww które sie szybko wchłania czyli jak dobrze pamiętam to ww złożonje , jak najbardziej ale do tego np.Ryż ,kasza ziemniaki w mundurkach lub makaron drum razowy czyli ww . a białeczko to pierś gotowana lub noga ,może też być tuńczyk .... pozdroNo do tego ryzu musisz dać jakies mięsko lub rybe jabłko odpada posiłek potrenningowy powinien byc bogaty w węglowodane(najlepiej w złożone z wysokim IG) i białko tez szybko przysfajalne czyli jeżeli chodzi o twaróg czy jajka to kategorycznie NIE.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu