dorzuć coś na tył barku
co do bicka to moje zdanie jest takie, że za mało zostały przytyrane plecy(12 serii) żeby robić tyle serii na bica i to wdodatku 21 na początek
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dorzuć coś na tył barku
co do bicka to moje zdanie jest takie, że za mało zostały przytyrane plecy(12 serii) żeby robić tyle serii na bica i to wdodatku 21 na początek
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
dorzuć coś na tył barku
oczywiście, dobry pomysł, nastepnym razem tak zrobie.
a w sprawie bicepsów i pleców to na ten tydzień jakoś nie przykładam wielkiej wagi do treningu. chce sie dobrze rozgrzać przed nastepnym tygodniem. rok przerwy naprawde dał sie we znaki, mimo marnych 12 serii na plecy to zakwasy mam do dzisiaj, wiec jesli bym zrobił 15 serii... to byłoby nieciekawie.
a 21 rzeczywiście dam na koniec, to zły pomysł żeby już na starcie treningu bicepsów nie mieć siły na kolejne ćwiczenia.
Napisano Ponad rok temu
zauwazylem ze w diecie masz 2x twarog powiedz czy kostke dzielisz na pol i jesz ja na dwa razy czy dwa razy po calej kostce szamiesz ?
Napisano Ponad rok temu
ja mam twaróg swojski. jem go koło 200g na jedną porcję.
Napisano Ponad rok temu
moze warto 1 taka porcje wymienic na tunczyka np
Napisano Ponad rok temu
nie widze powodu dla którego miałbym odstawiać twaróg, skoro mam go za free, i nie dąrze do sylwetki fit, poza tym mi smakuje.
a tuńczyka bardzo chętnie bym jadł, ale nie pozwala mi na to stan portfela.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no spoko..ja tylko podpowiadam
Napisano Ponad rok temu
Witaj w klubie biedaków sam jem twaróg bo jest tani i mi smakuje
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
cześć,
dzisiejsza dieta:
1. 5 jajek + chleb razowy
2. Gainer Mass attack
3. Pizza średnia ok 300g
4. Twaróg + olej z pestek
5. Chleb razowy + piersi
6. (w planie) białko uns + olej z pestek
7. (w planie) 5 jajek + chleb razowy
dzisiaj dnt. zajebiste mam zakwasy na kapturach i barkach. nie wiem czy w ogóle w weekend sie rusze na siłownie, niech sie lepiej wszystko poregeneruje. w planach mam zakup bcaa i jakichś vitamin, coś polepszające regeneracje bo słabo to widze. dieta jako tako cały czas.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
cześć,
dieta:
09:30 Płatki owsiane + mleko
12:00 Omlet z 5 jajek
14:00 Gainer Mass Attack
17:00 Białko UNS
20:00 (w planie) twaróg + olej z pestek
22:00 (w planie) 5 jajek na miękko + olej z pestek
trening nóg wyglądał nie specjalnie, pierwszy tren nóg od roku, wiadomo czym sie może to skończyć przy dużym ciężarze.
dlatego zróbiłem 3 serie przysiadów po 30kg na sztandze po 12 serii, i wyprosty nóg na maszynie po 10 powtórzeń. Wspięcia łydek z hantlami po 10kg po 10 powtórzeń 3 serie.
suple jak zwykle.
papatki !
Napisano Ponad rok temu
Na co ci na masówce BCAA? Jak ten suplement ma zastosowanie tylko na redu? Po co ci to? Wierzysz w mit katabolizmu ze jek sie nie nafaszerujesz aminami to sie spalisz ? ............. lubicie kupowac zbędne suplementy nie? to zawsze dodaje +10 do reputacji ehehehe mam suple na pewno urosne ehehe a bez supli co? zmalejesz? Błędne koło kręcące się non stop na większości for internetowych. W żarcie chłopie inwestuj a nie w bzdury bo bez żarcia nawet tona BCAA nie sprawi ze lepiej ci mięśnie będą rosły.
Taka mała dygresja z mojej strony. Elo
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
o, ale sie szarpłeś.
haha, 10 do reputacji, dobre, nie znałem.
klarownie dałeś mi do zrozumienia, że nie potrzebuje bcaa.
odpisze tylko - dzięki.
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Jedyne czego potrzebujesz to dobrej szamy, witamin i ewentualnie kreatyny. Reszta to zbędne gówno które nie zrobi z ciebie supermena, poprawi trening ale go za ciebie nie zrobi, jeżeli nie dasz z siebie 100% w kuchi i na treningu żaden proch nie pomoże. Tu chyba każdy wie że jestem przeciwny marnowaniu kasy nie pierdoły które dają satysfakcje a efektów niewiele. Poczytaj nieco a dowiesz sie że 95% suplementów daje jedno wielkie czarne i niespoiste GÓWNO
Na redu BCAA mozna kupić choć i tu jest zbędne za to na masie to w ogóle nie ma według mnie jak i nie tylko zastosowania. Dobra nie spamuje ci więcej bo i tak jestem tu uważany za heretyka i mam to gdzieś
Pozdro i rośnij równo
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
dobrze, że mi dałeś do zrozumienia, że tego nie potrzebuje bo wydałbym bez potrzeby kase, której i tak nie mam wiele.
gdyby nie ta ... jebana... szkoła, to sytuacja wyglądałaby radykalnie lepiej, bo już w wakacje dostałem 2 czy 3 oferty pracy na etat.
sam dałem dupy bo mogłem iść do zawodówki. a po tej jebanej maturze i tak czeka mnie pewnie kasa w tesco.
ale nie o tym jest ten dziennik, więc ja w tym momencie ide zjeśc ostatni posiłek i ide spać.
pozdrawiam, cześć.
PS. jestem jeszcze małe gówno więc deptanie mojej głupoty jest jak najbardziej wskazane ; )
Napisano Ponad rok temu
dobrze, że mi dałeś do zrozumienia, że tego nie potrzebuje bo wydałbym bez potrzeby kase, której i tak nie mam wiele.
gdyby nie ta ... jebana... szkoła, to sytuacja wyglądałaby radykalnie lepiej, bo już w wakacje dostałem 2 czy 3 oferty pracy na etat.
sam dałem dupy bo mogłem iść do zawodówki. a po tej jebanej maturze i tak czeka mnie pewnie kasa w tesco.
ale nie o tym jest ten dziennik, więc ja w tym momencie ide zjeśc ostatni posiłek i ide spać.
pozdrawiam, cześć.
PS. jestem jeszcze małe gówno więc deptanie mojej głupoty jest jak najbardziej wskazane ; )
Spoczko, przyzwyczaj się, Polskie realia haha, ale nie ma co się rozdrabniać nad tym
Co do supli to zamiast bcaa kupiłbym dobrej jakości białko, bo czasami jakiś posiłek wypadnie z braku czasu to zalejesz i git
Jak masz dobrą miskę to w sumie suple zbędne poza jakaś kreatynką i dobrym pre workout'em jeśli na Ciebie działają
Będę obserwował. pozdro
Użytkownik lezu edytował ten post Ponad rok temu
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Dobrych pre'W w których płacisz za składniki które realnie działają jest tyle co wcale prawie, połowa wycofana lub pozmieniali składy na "lżejsze" a płacenie za 20 substancji z których 1 działa na ludzi 3 na szczury a 17 na wykresie to też nie robota
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Za te 6-7 dych co bys wydal na bcaa to lepiej zrobisz jak kupisz mięcha za ta kase
Napisano Ponad rok temu
cześć,
dieta:
09:30 5 jajek + chleb razowy + olej z pestek
12:00 Udko + ziemniaki
15:00 Udko + ziemniaki + olej z pestek
18:00 Twaróg 200g
21:00 (w planie) 4 jajka + olej z pestek
jutro klatka i triceps, mały ciężar i mało powtórzen, pierwszy tren klatki i tricepsa po roku.
a od wtorku już cisne powoli większy ciężar na plecy i biceps.
suple standardowo.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć czasem jakieś warzywo pomidor do chleba czy ogórek sałta etc do mięsa
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Plan treningowy do oceny |
Trening dla początkujących |
|
|
||