Nie sledze uwaznie twojego dziennika i nie wiem czy systematycznie cwiczysz i jaka masz sytuacje ale Jozek wez sie do roboty bo slabo jest z twoja sylwetka...powodzenia
Użytkownik cynek89 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie sledze uwaznie twojego dziennika i nie wiem czy systematycznie cwiczysz i jaka masz sytuacje ale Jozek wez sie do roboty bo slabo jest z twoja sylwetka...powodzenia
Użytkownik cynek89 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Józefie pora sie ostro brać za dobrej jakości masę
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Plecy biceps przedramie
podciaganie 10 8 7 7 5
wioslowanie hantlem 12/25 12/30 10/30 8/35 10/30
wioslo sztanga 5x 10/50
wioslowanie klamra na wyciagu 15 15 12+ 12 + 12
rzymskie krzeslo 2x 12/15 kg
uginanie sztanga 4x 10/30
uginanie hantli siedzac 12/10+ 5/10 przerwa 1 minuta 12/8+ 4/8
modlitewnik 3 x 10/10
przedramie 3 serie
Co do mojej sylwetki to nigdy nie bedzie idealna jaka pwewnie bym chcial.. zycie kawalerskie dawno sie skonczylo. mam obowiazki i nie bedzie sie to odbijalo na mojej rodzinie..dawniej jadlem cwiczylem i spalem popoludniami regeneracja byla super. obecnie wszystko w biegu. dzisiaj trening przed nocka zrobilem i czasami sie zastanawiam czy to dobrze bo poloze sie spac o 8 rano.. nie bede obsesyjnie zyl silownia i jedzeniem bo rowniez mam przyjaciol z ktorymi czasami trzeba sie spotkac.. Nie odmowie placka rano przy kawie zonie bo wiem ze specjalnie robi to dla mnie i dla dzieci..Nie odmowie sobie piwka lub 2 bo sa teraz Mistrzostwa Swiata a ja kocham pilke nozna.
Czy jest postep czy nie Jozef nigdy nie podda sie! Pozdro
Napisano Ponad rok temu
To wszystko nie przeszkody jak masz czas na trening i zrobic jeść to masz ponad połowe sukcesu to o której robisz trening a o której spisz bez znaczenia ważne żeby te kilka h w ogóle przespać, pamiętaj że mięsień rosnie również jak pracujesz idziesz z dziećmi na spacer i srasz nie tylko wtedy jak spisz choć fakt procesy regeneracyjne podczas snu sa najbardziej intensywne.
No i jako naturale nigdy nie będziemy wyglądac tak jak chcemy bo to jest nierealne nawet po 20 latach treningów ale marzenia trzeba mieć żeby nieustannie do nich dążyć
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troszke mnie drazni, ze ciagle grammatik poruszasz zdanie slowami - my jako naturale . popieram haroldzika, tej latki nie wymyjesz, nie mowie ze to jest negatywne i mam jakies 'ale' , aczkolwiek bądźmy slowni.
pozdro.
jozef - sam ukłon za to ze sie nie poddajesz, walczymy do konca! pozderka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdy masz ograniczony czas a masz do zrobienia i siłowy i aero to lej na aero tam odejmij czas a siłowy zrób na 100% bo taka prawda że z siłowego jest więcej pożytku na redukcji bo na masie to już raczej nie ma co dyskutować że siłowy to numer 1 i tu trzeba sie poświęcić.
Co Jak co ale Ty gram to naturalem juz nie jestes będąc na radukcij jadles Clenbuterol
a każdy kumaty wie że to zwykły doping
Ty sie już chłopie nie kompromituj z tym dopingiem bo nie masz pojęcia co to za środek i do czego służy skoro zaliczasz go do SAA.
Nadmienię tylko że to nie ja kiedyś jadłem PH i to nie ja zadawałem pytania czy sam cykl na HCG sie "opłaca" tylko Ty. Więc popatrz w swoje gniazdo a potem w innych i ogarnij się bo twoja mentalność i metody gwarantują ci że nigdy się nie rozwiniesz dalej niż teraz a stoisz w miejscu od dawna.
Myślałem że kumaty z ciebie gość (jeden z normalniejszych na forum) i nadal tak uważam ale twojej metodyki i podejścia do tematu nie rozumiem.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gościu szkoda czasu na twoje ataki. Nie zamierzam Józkowi spamowac w DT
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyczyść skrzynkę bo inaczej nie będę miał jak ci wszystkiego rozpisać
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Jozef230 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Józek nie ważne ile masz danego dnia siły skoro i tak trening doprowadzi do upadku = trening zrobiony właściwie raz sie ma więcej pary raz mniej to normalne
Nawet sie nie waz jeść śmieci...... częściej niz raz na tydzień
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szama
bulki pszenne zwykle 70g bulka dyniowa 50g se gouda 60g jajko 100g
ryz bialy 200g lopatka 200g mleko 200g
owsaiane 70g jaja 180g borowki 125g
twarog 200g owsiane 80g mleko 300g
olej 15g do smazenia
B-184 T- 81 W-358 kcal 2915
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]