Jaką dietę wybrać
Napisano Ponad rok temu
Na początek kilka inf o mnie:
Waga: 65
Wzrost: 172
BMI 22,5
obw w pasie: 82
Więc tak... Od kilku dni biegam 2razy rano i wieczorem co 2 dzien robię pompki co 2 podciąganie na drązku oraz codziennie brzuszki z jednym dniem przerwy. Aby były większe efekty chciałbym ułożyć do tego odpowiednią dietę. Lecz za bardzo nie wiem jaką wybrać.. mam wagę 65 myślę ze póki co jest dobra chciałbym ją utrzymać lub zwiększyć maksymalnie do 70. Za to wolałbym nabrać troche symetrii ciała tzn zwiekszyć nieco miesnie rąk i spalić tłuszcz na brzuchu.. Czy takie coś jest wykonywalne? Jakie rozwiązanie byście mi proponowali? Liczę na waszą kreatywność i sugestię jeśli też komuś by sie chciało i mógły jakąś dietę przykłądową ułożyć lub podesłać byłbym wdzięczny... a produkty które często jem to przeważnie: jajka, ryż,ryby (najczęsciej te z puszki) orzechy włoskie, filety z kurczaka lecz jeśli będzie trzeba to mogę nawet surowe jajka jeść ^^ aa i jeszcze jedno kupiłbym jakieś witaminki czy Olimp VITA-MIN Multiple Sport waszym zdaniem będą dobre? Pozdrawiam !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam!!
Na początek kilka inf o mnie:
Waga: 65
Wzrost: 172
BMI 22,5
obw w pasie: 82
Więc tak... Od kilku dni biegam 2razy rano i wieczorem co 2 dzien robię pompki co 2 podciąganie na drązku oraz codziennie brzuszki z jednym dniem przerwy. Aby były większe efekty chciałbym ułożyć do tego odpowiednią dietę. Lecz za bardzo nie wiem jaką wybrać.. mam wagę 65 myślę ze póki co jest dobra chciałbym ją utrzymać lub zwiększyć maksymalnie do 70. Za to wolałbym nabrać troche symetrii ciała tzn zwiekszyć nieco miesnie rąk i spalić tłuszcz na brzuchu.. Czy takie coś jest wykonywalne? Jakie rozwiązanie byście mi proponowali? Liczę na waszą kreatywność i sugestię jeśli też komuś by sie chciało i mógły jakąś dietę przykłądową ułożyć lub podesłać byłbym wdzięczny... a produkty które często jem to przeważnie: jajka, ryż,ryby (najczęsciej te z puszki) orzechy włoskie, filety z kurczaka lecz jeśli będzie trzeba to mogę nawet surowe jajka jeść ^^ aa i jeszcze jedno kupiłbym jakieś witaminki czy Olimp VITA-MIN Multiple Sport waszym zdaniem będą dobre? Pozdrawiam !!
Po co biegać dwa razy dziennie ??
Samo podciąganie na drążku nic Ci nie da .
Te witaminy to standard olimpa możesz kupić lecz witaminy głóównie dostarczaj z warzyw i owoców.
Diety masz w podwieszonych więc zaglądnij.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze mam jedno pytanie:
bo ogólnie wiem ze dosyć mało ważne lecz czy można by było zastosować jakąś dietę aby pozbyć się tłuszczu bez straty kilogramów? bo głównie to mi zależy na nabraniu kondycji i wytrzymałości przez aeroby spalić niepotrzebny nadmiar tłuszczu oraz nabrać nawyki dobrego odżywiania.. jeśli ktoś wie mniej więcej o co mi chodzi i mógłby doradzić jaka dieta byłaby najlepsza... po wakacjach mógłbym zacząć chodzić na siłownie i zmienić dietę na masę, lecz teraz głownie zależy mi na kondycji, wytrzymałości oraz spaleniu niepotrzebnego tłuszczu... Mam nadzieje że zrozumieliscie Pozdrawiam
Użytkownik Marcin02 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja rada jest taka , jedz zdrowo , unikaj przetworzonych produktów , zacznij trenować , jedz regularnie a , zobaczysz zamierzone efekty.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.