ok...a znacie jakis dobry i nie za drogi spalacz zeby dorzucic go do diety troche lepiej palic ten tluszcz ?
Pojedyńcze pytania SUPLEMENTACJA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko co tanie ma beznadziejnie nie działający skład, to co drogie w połowie nie działający najtaniej kupic clen i johe taka prawda, fakt faktem clen to farmakologia ale jak ci nic nie dolega w połączeni z joyą dobra miska i treningiem potrafi zdziałać cuda a wychodzi taniej niż nie jeden pseudo termogenic po którym boli tylko głowa i czasem pogoni na sedes.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
ok dzieki
Napisano Ponad rok temu
hej, od 1,5 nie pale, przybylo mi ok.20kg; cwicze 2 razy w tygodniu, albo fitness albo basen plus bieganie--waga ani drgenla od 2 miesiecy; kupilam bo kolega mi polecił thermal pro, ale nie moge tego brac, bo jest za mocne. potrzebuje porady odnosnie suplementacji, co i kiedy powinnam brac zeby spalic tluszcz
Napisano Ponad rok temu
Suplementacja będzie Ci na razie zbędna. W tym wypadku musisz pomyśleć o diecie ! Bo bez diety ciężko będzie Ci cokolwiek zdziałać
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik MaC406 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dawno nie bralem odzywek... jakie teraz jest dobre carbo? wczesniej bralem olimpu ale nie bylo rewelacyjne, jezeli chodzi o smak. Smaki ktore mnie interesuja to pomarancza i cytryna.
Napisano Ponad rok temu
carbo ??? szkoa kasy cukier puder w ładnym opakowaniu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem ze zwykła glukoza bezpośrednio po treningu jest ok ale zostanę przy carbo niby kilka zł. droższe ale ma witaminy i minerały. Nikt juz nie popija Carbo? aż tak się pozmieniało he he
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Szamę wcinam do 1h po teningu a chcę dostarczyć wegli prostych bezpośrednio po nim. Zawsze polecali carbo,
Napisano Ponad rok temu
jak zjesz normany posiłek 1 h po ytrenie to te cało carbo Ci nie potrzebne.
Kreatyne też polecali stosować z fazą ładowania
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
po czym mozna poznac ze termogeneza zostala zwiekszona ? jakie sa tego objawy, odczucia ?
P.S nie wiedzialem gdzie o to zapytac wiec pytam tutaj tak na tle termogeników ;p
Napisano Ponad rok temu
Pany w jaki zestaw teraz warto celowac? Tak jak kiedys bylo dobre polaczenie shock + storm, chyba ze dalej to polaczenie dziala
Napisano Ponad rok temu
To połączenie było dobre chyba na 1 kontakt z 7 lat temu :E
kup agmatyne solo dorzuć krety i kofeiny i masz kopa przedtreningowego
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Potrzebuje coś dobrego w miarę rozsądnej cenie na pobudzenie, koncentracje przed siłką. Tylko oszczędźcie sobie posty typu kawa, bo jakoś niezbyt na mnie działa, wręcz jeszcze bardziej muli
Napisano Ponad rok temu
Nie przejmuj się mnie po kawie też się chce spać, szukałbym czegoś z geranium jak to ma pobudzić.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
siemanko Brał ktoś któreś z tych białek, bo szukam czegoś większego, do tej pory brałem whey 100, uns wpc econo, cel: uzupełnienie białka w diecie. Mam na oku takie:
dobre czy syf? polecacie coś lepszego w tej cenie jakos 170zł za 2kg+ najlepiej pucha
1. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
3. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Fuck regeneration & overtraining
Napisano Ponad rok temu
Ja bylem zadowolony z tego białka :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mysle ze to dobre bialko za rozsadna kase lecz nie wiem czy jest w puchach czy tylko w folii ale z drugiej strony po co przeplacac za opakowanie ? ;p
Napisano Ponad rok temu
chciałem whey 100 ale w tym moim sklepie nie mają teraz na stanie, odbieram tam osobiscie a to scitec 100% whey ktoś próbował?
Fuck regeneration & overtraining