Moje pytanie czy można wysypać proszek z kapsułki i go wypic z wodą cieżko połykać jabłczan kreatyny TCM
No widzisz mi ciezko polknac jedna i dzieki za odpowiedz
Użytkownik Pakero1997 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje pytanie czy można wysypać proszek z kapsułki i go wypic z wodą cieżko połykać jabłczan kreatyny TCM
No widzisz mi ciezko polknac jedna i dzieki za odpowiedz
Użytkownik Pakero1997 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie ze mozesz, ja to 3 takie polkne narazMoje pytanie czy można wysypać proszek z kapsułki i go wypic z wodą cieżko połykać jabłczan kreatyny TCM
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowy na forum ale sporo czytałem wasze wypowiedzi i chyba nigdzie nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi a wiec piszę. Mam 180cm wzrostu , waga aktualna to 87kg ( miesiąc temu było 89kg) od roku wróciłem na siłownię po rocznej przerwie, od miesiąca jestem na diecie redukcyjnej. Jestem w pełni zdrowy i kiedyś brałem Thermal Pro tak w skrócie o mnie.
Moje pytanie dotyczy doboru odpowiedniego spalacza tłuszczu do mojej sylwetki i treningu. Trenuję trzy razy w tygodniu trening siłowy i po każdym 40 min aerobów, waga spadła mi 2 kg i dalej stoi jak zaczarowana tak wiec postanowiłem sięgnąć po jakiś spalacz. Miesiąc temu robiłem sobie analizę i wychodziło mi tak :
Waga: 89,6kg
Tłuszcz; 26%
Masa mięśni 62,9kg
Woda: 51,6%
BMI: 27,7
Czytałem ranking spalaczy i zastanawiam się nad Thermadex czy może polecacie coś innego ? A i od razu pytanie bo większość spalaczy dawkuje się przed śniadaniem i przed treningiem a co jeśli ja jem śniadanie i po 2 godzinach zaczynam trening ?
Nie piszcie że dieta jest najważniejsza bo jestem szefem kuchni i coś o tym wiem . Czekam na konkretną pomoc …
Może ktoś sie pokłonić nad moim tekstem ??
Napisano Ponad rok temu
nie masz opowieniej diety skoro waga stoi w miejscu.
Wg mnie spalacze są wiśienką na torcie jak już nie ma jak zejść niżej na kcal to wtedy spalacz na tzw ostatni szlif
ale jak bf jest na poziomie 10% a nie 26%
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Może nie tyle że stoi ale spada bardzo wolno, czyli co mam czekać dalej i cieszyć sie 0,2kg na tydzień. Dieta jest moim zdaniem dobra i zróżnicowana, a charakter mojej pracy nie pozwala na nie próbowanie potraw miedzy posiłkami
Napisano Ponad rok temu
obetnij jeszcze kcal i waga będzie szybciej spadać a spalacz dołóż za jakiś czas
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam, ćwiczę drugi miesiąc na siłowni (zazwyczaj rano ) i mam pytanie o dawkowanie Bcaa Kreatyny i Tauryny (wszystko firma Trec ) kiedy i w jakiej ilości i czy nie będzie kolidowało ze sobą? dodam ,że również gram i trenuje piłkę nożna. z góry dzięki za odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
kreatyna 1 g na 10kg wagi, dzielone na 2 dawki rano i wieczorem
tauryna raczej zbędna
kreatyna raczej narazie nie potrzebn dopiero, weż ją za kilka miesięcy
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Bez zbędnego owijania, dobre białko izolat, tylko na okres po treningu!?
Użytkownik Oliver edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
śmietankowo-waniliowy
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Waga 70kg, na poczatek jakie odżywki polecacie? Mam bardzo szybką przemianę materii. Mutant mass, hard mass od gainer?
Napisano Ponad rok temu
A co jeśli dieta jest? Może czas na jakieś odżywki?
Napisano Ponad rok temu
Nikt ci nie poleci mądry odzywek jak nie pozna twojej diety. Bo jak dieta jest dobra odzywki sa zbędne a jak jest zła to wystarczy ja poprawić. Proszek to nie rozwiązanie problemu szybkiego metabolizmu, jedzenie jest tańsze i lepsze jakościowo od gainerów i białek w proszku.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dieta najważniejsza, co do odżywek to jak nie masz czasu zjeść normalnego posiłku to możesz sięgać po gainera. Podobnie po treningu jakieś białko i węglowodany. Często jest tak że właśnie odżywki pomagają utrzymać białko czy węglowodany na odpowiednim poziomie dla ludzi którzy nie mają czasu na normalne posiłki. U mnie biało i węglowodany są obowiązkowe jeśli chodzi o suplementacje
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Panowie jadalne to i jak jakościowo? Folie mogę mieć po 49zł
FA Whey Protein 908g
Napisano Ponad rok temu
W tej cenie nic lepszego w podobnej ilości nie dostaniesz.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
suplementacja pod sztuki walki |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Pytania dotyczące kalisteniki. |
Trening dla początkujących |
|
|
||