Użytkownik Tattooedgirl edytował ten post Ponad rok temu
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'Tattooedgirl', dnia 15 Marz 2012 - 19:36, napisał:
No to wiele straciłaś w moich oczach. Kevin to człowiek dzięki któremu jestem dwa razy silniejszy w każdej partii niemal niż jeszcze 5 miesięcy temu. Kumasz 2 razy silniejszy.!! Dzięki niemu zacząłem zgłębiać wiedzę i waże słownie 12 kilo więcej niż we wrześniu. Urosłem w klatce blisko 20 cm i ty piszesz że facet jest płytkim trenerem... Szkoda słów. I nie piszę żeby podlizzać się Kevinowi bo i nie mam po co zawsze mogę liczyć na jego pomoc, a i on zna moja wartość, to co mi się udało to prawdopodobnie w 30% jego zasługa a ja dołożyłem 70 % wytrwałości i oszukiwania swoich słabości. Dziękuję dobranoc!No to z przykrością musze stwierdzić, ze jestes bardzo płytkim lub mało znającym się trenerem czy czym kolwiek się zajmujesz. Pamiętaj, że dietę się układa intywidualnie, do osoby, a nie kierujesz się ogólnikami, nie wiedząc nic o moim trybie życie itd. Uważasz, ze tylko przez zajebistą diete i wyrzeczenia mozna dojsc do celu?
Mylisz się. Akurat ja mam taką przemianę materii, że te czekoladki, batony 2 razy w tygodniu nie zmieniają niczego. Do tego codzienne treningy jazdy konnej i aeroby, więc o czym Ty w ogole mi piszesz? Nie mam potrzeby odtłuszczania brzucha bardziej niz mam w tej chwili.
Specjalnie ze wzgledu na Twoj wpis i moje juz "przewidzenia" mierzyłam się w biodrach,udach itd ;] i jedyne co to o centrymetr mniej w talii i biodrach. Reszta bez zmian
Dzis wyjątkowo widziałam się z trenerem mojego byłego partnera jak jechałam po rzeczy na jego siłownie ;)i jakoś nie slyszałam od niego ani od nikogo innego,że muszę wielce trzymać dietę, bo inaczej nie osiągne celu. Zostałam zajebiście rozpisany trening na mój brzuch jeżeli chodzi o mozliwosci jakie mam w domu i dietę, w której mam uwzglednione moje slodycze, które są tak dla mnie wazne. Dodatkowo raz w tygodniu siłownia pod jego nadzoremMozna? Widocznie mozna. Tak samo co do ćwiczeń. Zaczełam od zera mięsni brzucha i myslisz, ze w miesiac wstawie Ci tu zdjecie szesciopaku? To że jakaś tam osoba napisała, ze zero efektów, to okej jego zdanie. Ja efekty widze ;] nie mam za co zlapać juz z przodu prawie, mam zbity brzuch , fajnie napięta skóre. I dojdę do tego jebanego kaloryfera jedzac te swoje slodycze te 2 razy w tygodniu uwierz
I ok zacznę prowadzić rozpiski z diet i treningow ;] nie ma problemu. Tyle w temacie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik paragraf edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'Tattooedgirl', dnia 17 Marz 2012 - 11:18, napisał:
Prowadzę już jak to mówicie NORMALNY DZIENNIK , więc skupcie się tylko na moich rozpisanych dietach + treningach, które opisze ;]
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Literówkaczyli literowe puzzle |
Rozmowy nie na temat | Guest_Adaś_* |
|
![]()
|
|
dieta dla kobiety 64 kg |
Dieta |