Dziennik Treningowy Bartka :)
Napisano Ponad rok temu
A BF jaki jest taki jest, mi taki odpowiada bo nigdy nie jarało mnie tzw. okablowanie
Nie każdy musi być okablowany, tylko każdy robi tak jak mu się podoba
Napisano Ponad rok temu
- 125g twaróg + 80g owsiane + 2 łyżki kawy + 300ml mleka = shake
- Kanapki z szynką
- Makaron + szynka z sosem
- Omlet
- 125g twaróg - będzie
No i dziś doszła paczka : mono Scitec i gratis próbka Scitec Pro Mix - jutro spróbuję i fotkę dam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szama:
- 3 jaja sadzone + ser żółty + pieczywo
- Skrzydełka kurczaka pieczone + pieczywo
- 100g owsiane + 30g rodzynki. Porcja Pro Mix.
- 125g twaróg - będzie.
Suple:
- 5g mono rano.
- Próbka pro mix
Co do pro mix'a : rozpuszczalność dobra, piany brak (rozrabiałem z wodą), smak jak dla mnie dobry ale trochę taki dziwny
Napisano Ponad rok temu
Od dłuższego czasu dogłębnie zastanawiam się do powrotu do trenowania SW. Kiedyś, dawno więcej przykładałem się do SW jak trenowałem Muay Thai, a siłownia była bardziej dodatkiem, ale z czasem zachciało mi się trochę siebie rozbudować i SW zeszło na drugi plan a miałem cele aby zrobić w łapie 40cm i wycisnąć na klatę coś ponad 100kg
I tak się ostatnio zastanawiam, ponieważ cele osiągnąłem i mam ochotę wrócić do konkretnego trenowania SW z powrotem, a siłownia dalej by była dodatkiem Od zawsze bardziej interesowały mnie sporty walki i miałem do tego większy zapał oraz że tak powiem zawzięcie, ale zrobiłem bardzo długą przerwę też trochę poprzez inne sprawy i nie miałem czasu, a teraz mógłbym wrócić i znów zacząć
Jeszcze muszę trochę się zastanowić, a jak już podejmę decyzję że wrócę znów do treningów SW to oczywiście mój DT będzie nadal prowadzony bo mnie to bardzo motywuje Zapewne zmieni sie trochę rzeczy w nim np. co do treningów bo i dojdzie wiele innych treningów heh
Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A przyjebać pewnie tez umiesz wiec nie widze sensu skupiac sie bardziej na walkach no chyba ze
chcesz startować na galach i jakis grosz zarobić
Napisano Ponad rok temu
No na co dzień się nie klepie hah, ale żebyście zobaczyli jacy u mnie są ludzie w szkole i w mieście to na prawdę wszystko może się wydarzyć hah
No ale jeszcze zobaczę jak to będzie I nie Józef to nie przez KSW... Bo kiedyś trenowałem dawno Tae Kwon Do, a nie tak dawno 1,5 roku Muay Thai
No zobaczę jak będzie, możliwe że i sama siłka zostanie a dojdzie tylko jakieś rozciąganie na luzie i jakiś sparing raz na jakiś czas z kumplem heh
A co do startowania na galach to chciałem bardzo, ale to nie taka prosta sprawa też.
Użytkownik koksu123 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz trenować to bym się nawet nie zastanawiał , nawet niepotrzebnie przerwę robiłeś , ja jak zrobiłem przerwę to do tą nie mogę wrócić do sw ;d , a ty wracaj raz raz
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Big Omlet + kawa
- Skrzydełka kuraka + ciemny chleb z żurawiną
- Ziemniaki + skrzydełka kuraka + ogórki w chili
- 125g twaróg półtłusty + jagody.
Suple:
- 5g mono po śniadaniu
Napisano Ponad rok temu
PS. Juz nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam ziemniaczki, tak patrze na to zdjęcie i ochota mnie naszła - jutro będą pyruszki na obiad
Użytkownik Natka edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No SW fajna sprawa sam kiedyś trenowałem i było super, wiadomo nie osiągało się za wiele na siłce, ale fajnie było. Ciężka decyzja teraz przede mną Ale myślę że optymalnym rozwiązaniem na początek będzie że treningi na razie dalej split, a dołożę powoli rozciąganie jakieś itp. Ale zobaczę co i jak
Napisano Ponad rok temu
KLATA:
Ławka skośna w górę : 3 serie : 10-8-6 (70, 75, 80kg)
Ławka pozioma : 3 serie : 10-8-8 (70, 75, 75kg)
Rozpiętki lekki skos w górę 15stopni : 3 serie : 14-12-10 (12.5, 15, 16.5kg)
Przenoszenie hantla za głowę w poprzek ławki : 3 serie : 16-14-12 (21, 23.5, 26kg)
Trening dobry, pompa jak trzeba
P.S. Wczoraj i dziś już i u mnie w mieście śniegu nawaliło
A i jeśli ktoś byłby bardzo uczynny to mógłby mi podrzucić jakiś link z ciekawym treningiem obwodowym? Będę wdzięczny.
Użytkownik koksu123 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- 125g twaróg + 80g owsiane + łyżka kawy + 300ml mleka = shake
- Kanapki ze schabem i chlebem z żurawiną
- Ryż + cycek
- Skrzydełka kuraka + pieczywo. Banan
- Omlet z jagodami
- 2 jaja na twardo - będą
Suple:
5g mono rano
5g mono po treningu
Napisano Ponad rok temu
I będzie następująco : nie będę się bardzo katował pod kątem SW, a będzie tak że zaczynam na siłce trening na duże łapy i dodaję do łap nogi (lekko je będę robił, ale będą w końcu ) i 2 razy w tygodniu wrzucam rozciąganie oraz parę, nie wiele ćwiczeń pod kątem dynamiki, kondycji, wytrzymałości (ćwiczenia będę wykonywał w domu). Robię tak ponieważ lubię taki coś a zawsze co nie co sie poprawi np. wytrzymałość Robię to tylko i wyłącznie dla siebie, jestem świadom tego, że zapewne spadnie mi trochę z wagi, ale myślę że będzie dobrze
Tydzień będzie przedstawiał się następująco:
Poniedziałek: Klata+Bary
Wtorek: Rozciąganie, ćwiczenia pod SW + brzuch
Środa: Plecy+Kaptury i przedramię
Czwartek: Rozciąganie, ćwiczenia pod SW + brzuch
Piątek: Biceps+Triceps i Nogi
Sobota i niedziela : regeneracja
Jak to powiadają że co się odkłada to się później odechciewa, więc za chwilę idę robić to co mam zrobić zobaczę jak to będzie
I pytanie do Was bo nie wiem czy chcecie abym pisał co robiłem właśnie we wtorki i czwartki, czy chce Wam się to czytać?
I tak to wszytko będzie wyglądało przez najbliższy czas, uważam że jest ok, dla mnie pasuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozciąganie:
1. Rozciąganie łydek
2. Rozciąganie krocza w siadzie
3. Rozciąganie krocza w siadzie rozkrocznym
4. Wykrok w przód
5. Wypad boczny
6. Rozciąganie przedniej części uda
7. Skłon boczny
8. "Supermen"
9. Wgięcie kręgosłupa
10. Wygięcie kręgosłupa
11. Rozciąganie karku
12. Krzyżowanie ramion
13. Rozciąganie ramion
Wszystko z przytrzymaniem po 12 sekund.
Superserie:
- bieg bokserski szybkim tempem przez 2 min
- przysiady z wyskokiem jak najwyższym 15x
- 20 pompek
- 30 brzuszków
Wszystko szybko od razu jedno za drugim i dwa takie obiegi
Oj ciężko jak na pierwszy raz po tak długiej przerwie, kondycha leży heh, ale z czasem będzie tylko lepiej i z czasem będę zwiększał co nie co, ale powolutku Pot się lał jak trzeba haha a zmęczony że szok
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
www.massagepeter.se