Pomoc w dobraniu planu treningowego.
Napisano Ponad rok temu
Do tej pory cwiczyłem od 2 miesięcy "plan" który sam sobie ułożyłem, ale chciał bym robic teraz cos więcej.
Poniedziałek Sroda Sobota:
-Drązek podchwytem 5xmax(czyli ok 12 powtórzeń)
-Drązek nachwytem 3xmax(ok 7 powtórzeń)
-Pompki 5x15
-Unoszenie sztangielek w opadzie tułowia 3x15(hantelka 6kg)
-Uginanie ramienia w siadzie podpora o kolano 3x20(hantelka 8kg)
Do tego brzuszki około 150 co 2 dzień.
Od kilku lat z nudów co jakiś czas machałem sobie hantelkami troche drązka. Ale to sladowe ilosci ;p;p
Chciałbym zeby ktos ocenił te cwiczenia co robiłem do tej pory które opisałem wyżej. I jęzeli ktos posiada jaki plan który uwzględnia sprzęt który mam w domu to proszę o dodanie:)
Dzięki z góry za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozłóż sobie na plan według tego co masz w podwieszonych(łączenie partii). Masy nie nabijesz ale będziesz lepiej wyglądał. Ćwicz po miesiącu zobaczysz czy warto to kontynuować czy chcesz czegoś więcej. Nie każdy musi być kulturystą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po 2. Jak chcesz ćwiczyć tak że całe ciało raz na trening to cwicz obwodowo. Tj. Po jednyym ćwiczeniu na partię. Przechodzisz z przysiadów do pompek itd. bez przerwy i potem kilka min. przerwy i kolejna seria i tak 3 razy. Albo ćwicz partiami tylko różne ćwiczenia na każdą partię. Tym co masz to nie ćwiczysz barków, nóg ani tricepsów. Tylko plecy, brzuch i biceps praktycznie. Jest wszystko do wymiany. Nie wiem czy są tu specjaliści od tego typu treningów. Zaproszę do dyskusji kevina , bo niemal wszyscy inni wyślą Cię bez zastanowienia na siłownię
Ciężko mi poukładać z tych ćwiczen plan, ale tam w opisie masz jakie cwiczenie na jakie mięśnie jest. W podpietych sa warianty łączenia partii i jak tworzyć plany. Do dzieła. Jak z tym wykonasz plan to się pochwal dopiero. Dobrze?
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście wcześniej Ogólnorozwojówka
http://forum-kultury...olnorozwojowka/
Użytkownik Dawidddd12 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale popatrzyłem że ćwiczysz już tak od 2miesięcy czyli nawet po poprawie "planu" wielkiej poprawy nie będzie. Jeśli pompki żebys je odczuł musisz zrobić ich np. 40 na raz to już mało Ci dadzą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu