Re: „ ...nawet gdy wszyscy w Ciebie zwątpili udowodnij, że się mylili... ”
No i jak już pewnie większość z was już wie ,dostałem możliwość stestowania kilku rzeczy od fire snake
Obdarowany zostałem :
3xPróbka Gladiusa
1xPróbka Saturiusa
1xPróbka Rebeliona
1xPuszka Gladiusa
1xKoszulka Rebelion L
1xOpaska - Pendrive 2gb
T -Shirt Rebelion
Krój koszulki bardzo mi odpowiada ,rozmiar jak na mnie idealny Chodź jak na ten rozmiar wypada duża .
Na pewno nie ma wstydu chodzić po ulicy Z Punisherem na klacie heh
Białeczko Rebelion
Smak - Chocolate Nut Cookie - Piłem czekoladę różnych firm ,ale za cholerę nie wiem o co chodzi z tym smakiem , z czym jest ta czekolada ?
Dziwny posmak ,ciężki do rozpoznania ,tak jakby ciastka czekoladowo kokosowe ,jakoś mi ten smak nie podszedł ,mimo że bardzo lubie czekolady .
Do tego strasznie słodki jak na 300 ml mleka . Cieżki do określenia smak ,coś innego ,wyczuć się też da lekką nutke chemii heh .
Rozpuszczalność- To na bardzo duży PLUS ! Dosłownie 5-6 machnięć szejkerem ,zero grudek i piany ! Rozpuszczałem w 300 ml mleka . Zaskoczyło mnie to że tak pięknie się rozpuściło ,niczym Gold Optimum heh
Generalnie dla mnie produkt średni ,jak na taką cene ...
Oceniam w skali od 1-5 na DOSTATECZNIE : )
Mnie nie zauroczył ,może po kilku porcjach bym się przekonał .
Fire Snake Gladius
Mnie bardzo pozytywnie zaskoczył suplement ,spodziewałem się ,,kiczu ,,
Jednak dość szybko po zarzyciu dało się we znaki działanie ... Zaczeło się od pieczenia mordy ,najgorzej zacząc się drapac ;/
Na szczescie przeszło po kilkunastu min , już się przyzwyczaiłem po napalmie . Ciekawe co tak tam działa ,wsumie BA nie ma za dużo w składzie .
Pobudzenie no musze powiedzieć że naprawdę wysoka pułka ! Beż żadnej pimperki na duży +
Tak samo z koncentracją ,dzięki tym rzeczą trening był bardzo udany
Niestety siłowo lipnie wyglądałem ,ale to ze względu na to że cienko dziś z ,,michą,, było ,przed tren aby ryż + kura + owoce
Ale naprawdę z czystym sumieniem musze powiedzieć że zrobiło robote jesli chodzi o Pobudzenie,energie,chęć do treningu i koncentrcje już na samym ,,pakowaniu ,,
Pompa na średnim poziomie ,musiał bym stestowac na łapach w weekend ,wtedy dobrze czuć
Rozpuszczalność średnia ... Smak także na plus ,spodziewałem się tragedii ,jak to bywa w tego rodzaju suplach .
Co prawda piłem z wodą pomarańczową ,ale dodajac Gladiusa wyszedł fajny napój ,wsumie nawet nie wiem co to za smak supla , ktoś tam wspominał o jagodzie ,no i pod coś takiego podchodziło .
Ogólnie :
Pobudzenie 5/5
Koncentracja 5/5
Pompa 3/5
Smak 4/5
Rozpuszczalność 3/5
Fajnie że mam jeszcze 2 próbki + całą puche
Zobaczymy jak po kilku porcji wyrobi mi się opinia
Jedna rzecz mnie martwi ...
O KTÓREJ JA KURFA ZASNE ! BO PÓKI CO ZBLIŻA SIĘ 21 a ja mega pobudzony ;/ Chyba nocka z głowy tak jak ostatnio po Napalmie wziętym po 20
Ciąg dalszy recenzji supli z FireSnake nastąpi
Ale mam teraz fajną Ćpalnie w szafce 9xnox pumpów, 10 shotów napalma i cłąego gladiusa ,za darmo jeszcze lepiej smakują haha
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu