Ogólne pytania - rozpoczęcie treningu
Napisano Ponad rok temu
Troche późno się obudziłem, bo do wakacji zostały 2 tygodnie, ale mówi się trudno.
Chciałbym przytyć - tylko jak?? Mam niedowage, ale mimo to kawał brzucha jest
Wczoraj zrobiłem ze 130 pompek, 100 brzuszków, 1 serie a6w i przejechałem rowerem 12km w 35 minut (chyba rekord)
Nie wiem czy mam codziennie to samo powtarzać, czy robić a6w i potem co np. trzy dni brzuszki i pompki do tego?
Sprzętu nie mam żadnego.
Chce ogólnie zrobić taki mały kaloryfer - o ile to możliwe i być jeszcze szerszym w ramionach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro już zacząłem, to najwyżej do następnych wakacji się "wyrobie"
A więc
1. Robie teraz a6w i jestem akurat przy 3 seriach po 6 powtórzeń. Czy mogę zrobić np. po powrocie ze szkoły 3 serie po 6 powtórzeń i na wieczór też 3 serie po 6 powtórzeń?? Po prostu to co mam robić wg. planu prawie w ogóle mnie nie męczy, jestem w stanie zrobić o wiele więcej. Brzuch ogólnie mam mocny, ale jest warstwa tłuszczyku
2. Czy mogę do a6w dorzucić pompki i brzuszki - różne typy?? Jak tak co ile dni?? Mam robić codziennie co 100-200, czy raz na 3 dni po 250++??
3. Do tego jazda do rowerze i biegi. COdziennie przejechać te 5-6km, czy co jakiś czas 10++?? I czy mam zapie*dalać czy normalnie sobie jechać Musze zrzucić ten tłuszczyk
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ćwiczyć 2 razy w tyg, te całe ABS i A6W fajnie wchodzą, ale szybko schodząZnalazłem dość motywacji, żeby zacząć więc teraz nie chcę od razu zrezygnować.
Skoro już zacząłem, to najwyżej do następnych wakacji się "wyrobie"
A więc
1. Robie teraz a6w i jestem akurat przy 3 seriach po 6 powtórzeń. Czy mogę zrobić np. po powrocie ze szkoły 3 serie po 6 powtórzeń i na wieczór też 3 serie po 6 powtórzeń?? Po prostu to co mam robić wg. planu prawie w ogóle mnie nie męczy, jestem w stanie zrobić o wiele więcej. Brzuch ogólnie mam mocny, ale jest warstwa tłuszczyku
2. Czy mogę do a6w dorzucić pompki i brzuszki - różne typy?? Jak tak co ile dni?? Mam robić codziennie co 100-200, czy raz na 3 dni po 250++??
3. Do tego jazda do rowerze i biegi. COdziennie przejechać te 5-6km, czy co jakiś czas 10++?? I czy mam zapie*dalać czy normalnie sobie jechać Musze zrzucić ten tłuszczyk
masz normalnie sobie jechać przez 40-60min albo zapierdalać przez 30min np 1min szybko, 2 min wolno, 1min szybko 2 wolno aż uzbiera sie 30min
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ćwiczyć 2 razy w tyg, te całe ABS i A6W fajnie wchodzą, ale szybko schodzą
masz normalnie sobie jechać przez 40-60min albo zapierdalać przez 30min np 1min szybko, 2 min wolno, 1min szybko 2 wolno aż uzbiera sie 30min
Heh to dobrze. Brzuch akurat tak zamierzałem robić, a6w dobrze wchodzi
Ostatnio 12km w 35min. 300m zapierdalania, 100m wolno i tak ciągle A teraz jeszcze koleżanka chce się dołaczyć do rowera więc raczej wolniej
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze czy jak robie pompki, to mam je robić np. przez godzine, aż do wyczerpana siły, czy np. co godzine po 2 serie? Jak siedze przed kompem to praktycznie co 5-10minut mogę robić serie więc pasuje taka opcja, ale czy skuteczna
Użytkownik emanuel edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pompki też nie codziennie. Rób seriami. Ostatnio zauważyłem coś takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] może to Ci pomoże.
Nie rób ćwiczeń codziennie, mięśnie muszą odpocząć.
Na każdym treningu przekraczam granice moich możliwości.
Jeśli pomogłem daj +
Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Nie pisać na PW/Priv.