NIETYPOWY TEMAT !
Napisano Ponad rok temu
To mój pierwszy post na forum , a znalazłem sie tutaj ponieważ potrzebuje rady !
Więc tak najpierw opisze mniej wiecej o co chodzi :
Mam 18 lat i trenuje UWAGA: sportowy taniec towarzyski . Jestem szczupły i wysoki ( co akurat w mojej dyscyplinie jest wrecz wymagane ) , jestem rozciagniety , oraz mam naprawde dobrą kondycje ( codzienne treningi 3-5 godzin- w tym około 2 typowo kondycyjnych ) . Chiałbym wyrzeźbić sobie mieśnie - aby były bardziej widoczne, lecz nie przybrać na wadze i na tak zwanej wielkości . A co najważniejsze nie stracić sprawności ogólnej ( rozciągniecia , szybkości , pozycji itp <nie chce rozbudowanych barków itp > ) - chodziło by mi o UWIDOCZNIENIE mieśni brzucha , bicepsów , klatki piersiowej ...
Kiedyś gdy miałem kontuzje i musiałem mieć przerwe w normalnym dla mnie trybie treningowym - zaczalem chodzić na siłownie . bardzo szybko ''urosłem'' i później miałem problemy z atutami niezbędnymi do mojej dyscypliny .
Wiem że temat może nie typowy , jeśli piszę brednie lub rzeczy '' z kosmosu '' to od razu przepraszam
pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
daj + jeśli pomogłem
Użytkownik balus edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oja... napisał 5 słów z czego błąd w jednym bijący po oczach 3 letnie dziecko i jeszcze "daj + jeśli pomogłem"pompki brzużki hantle lub drążek
daj + jeśli pomogłem
Chłopie jak możesz napisać hantle lub drążek?! wiesz w ogóle co to hantle a co drążek i na jakie partie wpływają? chyba nie...
Jak + mogą być wiarygodne i oceniać poziom wiedzy...ale to tak poza tematem
Brzuch możesz robić co dwa dni, a nawet codziennie, kilka serii różnych brzuszków, nożyc, świec, podciągnięć i za 2 miesiące masz kaloryferek jeżeli nie jesteś obtłuszczony.
Klatki samymi pompkami nie zrobisz, ławka wyciskanie hantli, sztangi, rozpiętki, przenoszenia hantla
Biceps jeśli jest mały to daruj sobie jakiekolwiek ćwiczenia, skoro nie chcesz go powiększać, bo to naprawdę śmiesznie wygląda, jak z obozu dla jeńców