prawidłowa iniekcja (zastrzyk)
Napisano Ponad rok temu
Używam wyszukiwarki ale jakoś nie znajduje
Wo gule zastanawiam się czy nie lepiej skorzystać z usług jakiejś pielęgniarki
Ps. Im więcej filmików tym lepiej , juz czytałem na temat iniekcji ale pasuje oglądnąć to jeszcze , za niedługo będę musiał robić sobie sam lub korzystać z usług jakiejś dyplomowanej pielęgniarki
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najgorzej pierwsze kilka szotów potem już idzie,choć nie każdy daje sam sobie robić,najlepiej w ramię.
nie polecam w ramie na pierwszy samodzielny strzal. najlepiej wybrac udo, ladnie wszystko widac, mozna kontrolowac\obserwowac itp. celuj w glowe od zewnetrznej strony. ja uzywal igiel 5-6. mozesz tez zapodac sobie w lydke, fajny miesien dobrze widoczny, tylko bol na drugi dzien jest straszny ale nie da sie zyc.
Napisano Ponad rok temu
No i trzeba jej powiedzieć co i jak ciekawe jak zareaguje mam kilka telefonów znalazłem na necie dużo tego jest full serwis włącznie z zastrzykami ciekawe ile kosztuje i która zechce robić
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
po co ci jakis filmik? ja pierwszy strzal wykonalem bez jego pomocy....Może jakiś filmik bo jak na razie to chyba wybiorę drogę która prowadzi do dyplomowanej pielęgniarki ciekawe ile kosztuje usługa " ONE SHOT PLEASE " u takiej pani co prowadzi prywatna praktykę
No i trzeba jej powiedzieć co i jak ciekawe jak zareaguje mam kilka telefonów znalazłem na necie dużo tego jest full serwis włącznie z zastrzykami ciekawe ile kosztuje i która zechce robić
jak juz masz gotowy strzal posmaruj miejsce strzalu spirolem.... wypusc powietrze ze strzykawki i niech sok naoliwi ci igle, wbijaj igle w noge do konca pod katem prostym (zalezy jak kto woli), zlap za tloczek i pociagnij do siebie. powinno sie pojawic powietrze a tloczek sam powinien wrocic na swoje miejsce, wtedy masz pewnosc ze jestes w miesniu i nie trafiles na zyle. no i ladujesz w siebie soczek do konca, odczekaj chwile i wyciagaj igle, smaruj wacikiem ze spirolem i to tyle
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj wbilem igle w noge, weszlo do konca juz mam wlewac i..... przypomnialo mi sie ze powietrza nie wypuscilem
wyciagnalem igle pozbylem sie powietrza i powtorka z rozrywki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale kiedys fajna historia mysle no noga tez miesien i sru poszło z rana sie budze i czyje jk by mi ktos przywalił gazrura w miesnien nie mogłem zginac nogi Mysle trafiłem w nerwa no to bum nastepna noga za dwa dni i to było corimento nigdy w zyciu mnie tak nie rwały kopyta na dwie nogi chodzic nei mogłem. nie wiem mi sie tam jakos posladki nie rozwijaja
Napisano Ponad rok temu
Ja mało daje w nogi,to jest partia która bardzo szybko masuje a jak gongi ida bezpośrednio w nogi 2 mc i wszystkie spodnie mi są za małe:)Po moich obserwacjach stwierdzam że partie w które dajemy zastrzyki lepiej się rozwijają jak pozostałe.A jaka jest wasza opinia na ten temat?
Skała, wydaje mi się że to jest wizualny efekt, ponieważ mięsień w który wbiłeś inj zostaje podrażniony zrosty/stany zapalne.
Całe życie dupa od 1ml-5ml jednorazowo
Napisano Ponad rok temu
przeciez to sa zastrzyki gleboko dopiesniowe to aby w miesien
Ja osobiscie wale poł cyklu w barki a reszte w pupe :)jakos mi sie zdaje lepsze efekty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za chwile koncze cykl, od stycznia bede probowal inne partie, moze bicek/tricek ale sam nie wiem czy psychicznie dam rade
wstyd sie przyznac ale za dupsko nie wiem jak sie zabrac...a tak usiade wygodnie i walne w konczyne i jest git
Napisano Ponad rok temu
ja nigdy w nogi nie walilem ;/ za to powiem ci ze w bica i trica to super wchodzi hehe niezla pompa potem polecam ale ogolnie wale zawsze w bary.ja od zawsze wale po nogach, zmiana nogi co strzal zebyscie nie pomysleli ze wale ciagle w jedna
za chwile koncze cykl, od stycznia bede probowal inne partie, moze bicek/tricek ale sam nie wiem czy psychicznie dam rade
wstyd sie przyznac ale za dupsko nie wiem jak sie zabrac...a tak usiade wygodnie i walne w konczyne i jest git
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
panowie nie żebym się śmiał, ale ciekawie wyglądają posty "całe życie ładuję w dupę"
hehe zaraz mi sie przypomnialy slowa kumpla: 'sebciu, wal w dupe, praktycznie zero bolu'
moze nie chodzilo mu o igle