Witam chodzie na siłownie o maja i korzystam z tego planu treningowego którego napisał mi trener który tam jest .Czy plan jest okej czy może w nim coś zmienić czy ułożyć nowy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Witam chodzie na siłownie o maja i korzystam z tego planu treningowego którego napisał mi trener który tam jest .Czy plan jest okej czy może w nim coś zmienić czy ułożyć nowy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Jak dla mnie za mało informacji podałeś o sobie. Nie wiemy dokładnie ile wynosi Twój staż itp. więc pierw podaj info i jaki jest Twój cel.
Plan trochę ubogi bo same maszyny.. Powinieneś także skupić się na ciężarach wolnych typu martwy ciąg, wyciskanie ale nie na maszynie tylko na ławeczce przy użyciu sztangi/hantli. Podciąganie na drążku a nie ściąganie drążka..
Ogółem plan ok, tylko tak jak piszę same maszyny.. kolejność ćwiczeń dobra.
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
wiek 20 lat
waga 88.5 kg
wzrost 185 cm
od maja chodzę na siłownie trzy razy tygodniowo .Mój cel umięśnienie i poprawa siły
Użytkownik karol.rdz edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Jak dla mnie za mało informacji podałeś o sobie. Nie wiemy dokładnie ile wynosi Twój staż itp. więc pierw podaj info i jaki jest Twój cel.
Plan trochę ubogi bo same maszyny.. Powinieneś także skupić się na ciężarach wolnych typu martwy ciąg, wyciskanie ale nie na maszynie tylko na ławeczce przy użyciu sztangi/hantli. Podciąganie na drążku a nie ściąganie drążka..
Ogółem plan ok, tylko tak jak piszę same maszyny.. kolejność ćwiczeń dobra.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Ocena planu treningowego |
Street Workout i Kalistenika |
|
|
||
Ocena Planu Progresywnego Pistolety/Pompki na jednej ręce |
Street Workout i Kalistenika |
|
|
||