Witam.I proszę nie zadawać głupich komentarzy i typu tyle lat jesteś na forum i trenujesz i nie umiesz sobie diety ułożyć i planu treningowego.I przeglądałem google i forum .I szukam kogoś albo odpłatnie tu z forum albo za free najlepiej dietetyka klinicznego ale jest drogi może być zwykły .Bo trenuję 12 lat z przerwami i mam 164 cm wzrostu i 83 kg wagi .I trenuję warunkach domowych na wsi i sprzęt podstawowy.Proszę o pomoc.I wszystkimi planami trenowałem i jakim teraz planem trenować na spalenie tkanki tłuszczowej (odchudzanie) i szukam kogoś najlepiej dietetyka klinicznego odpłatnie bo za darmo to nikt mi nie rozpisze.
Poszukuję kogos kto mi za darmo rozpisze plan diety na odchudzanie i plan treningowy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisz do administracji Fabryki Siły. Oni powinni Ci pomóc
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
A tak 150 zł na rok plan treningowy z dietą inną stronę
Napisano Ponad rok temu
Ciężko tutaj polecić coś konkretnego, a bierz pod uwagę że sporo takich rozpisek to kopiuj-wklejki. Na FS ułożą Ci wszystko indywidualnie więc moim zdaniem warto.
Napisano Ponad rok temu
Witam.I proszę nie zadawać głupich komentarzy i typu tyle lat jesteś na forum i trenujesz i nie umiesz sobie diety ułożyć i planu treningowego.I przeglądałem google i forum .I szukam kogoś albo odpłatnie tu z forum albo za free najlepiej dietetyka klinicznego ale jest drogi może być zwykły .Bo trenuję 12 lat z przerwami i mam 164 cm wzrostu i 83 kg wagi .I trenuję warunkach domowych na wsi i sprzęt podstawowy.Proszę o pomoc.I wszystkimi planami trenowałem i jakim teraz planem trenować na spalenie tkanki tłuszczowej (odchudzanie) i szukam kogoś najlepiej dietetyka klinicznego odpłatnie bo za darmo to nikt mi nie rozpisze.
Z czystym sumieniem polecam Fabrykę Siły, już trochę z nimi współpracuję i naprawdę jest zadowolony ze wsparcia jakie otrzymałem. Dieta naprawdę smaczna, plan treningowy przechodzący moje najśmielsze oczekiwania Cena jak najbardziej adekwatna do oferowanych usług. Zresztą, opcja miesięcznej współpracy daje łatwą możliwość sprawdzenia czy podoba nam się taka opcja czy też nie .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Abetal, napisz do mnie na faecbooku fanpage zostawiłem wiadomość wazna sprawa.
Napisano Ponad rok temu
Abetal, napisz do mnie na faecbooku fanpage zostawiłem wiadomość wazna sprawa.
Odpisałem w wiadomości prywatnej. Zerknij proszę i wybacz, że kontaktuje się z takim opóźnieniem .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ