Witam. Mam 20 lat, wzrost 190, waga 78 kg ... moja niedowaga zmotywowała mnie do tego, żeby kupić odżywki. Bcaa plus, aakg7, universal Creatine oraz gainer MASS. Rzuciłem palenie około dwóch miesięcy temu. Zacząłem ćwiczyć i brać odżywki tak jak były zalecane i nic mi się przy tym nie działo. Po trzech tygodniach trenigu musiałem przestać trenować z racji takiej, iż chciałem wiecej zarobić i codziennie chodziłem od rana do wieczora pracować. Odzywek nie przestałem brać, brałem dalej ( prócz kreatyny ). Nagle zacząłem mieć straszne kołatania serca, ciśnienie cały dzień podwyższone sercowe do 160. Przestraszyłem się i poszedłem do lekarza zrobić EKG, krew oraz mocz. Wszystko w normie, bez zastrzeżeń. Przestałem brać wzzystkie odżywki dopóki nie przejdzie kołatanie serca. Przestało po 3 dniach. Spróbowałem wziąć gainera.. i znowu ten sam problem, kołatanie serca, nagle mocniejsze uderzenia i znowu odczekałem kilka dni i przeszło. Teraz nic nie biore, choć odżywki stoją.. teraz pytanie! Czy to wina tego, iż nie trenowałem a brałem odżywki? Dopisze, ze teraz jedynym moim treningiem siłowym może być wynoszenie gruzu itp. Bardzo proszę o pomoc, zależy mi na przytyciu... pozdrawiam
Użytkownik Hunteroo edytował ten post Ponad rok temu