Na początku zaznaczam że nie wiem czy piszę w dobrym dziale, dlatego w razie czego proszę o przeniesienie tematu.
Witam.
Mam na imię Adrian, mam 25 lat... Poszukuję kogoś najlepiej z Katowic, z którą mógłbym rozpocząć/wrócić do treningów.
2 lata temu zacząłem trening który niestety urwał się po 2 miesiącach, pojawiły się już pierwsze efekty tj. delikatna zmiana sylwetki, spadek wagi itp.
Podstawy diety czy samego treningu znam, więc w tym temacie nie koniecznie jest potrzebna mi pomoc. Raczej chodzi mi o towarzystwo, ponieważ większość moich znajomych mieszka daleko od Katowic, a koledzy z okolicy mają inne hobby niż siłownia, dlatego piszę tutaj na forum.
Jestem człowiekiem towarzyskim, nie lubię samotności i wyobcowania, dlatego uczęszczanie samemu na treningi mija się dla mnie z celem.
2 lata temu trenowałem intensywnie z kolegą i było wszystko ok, a od niedawna próbowałem sam zacząć na nowo trenować, lecz w przeciągu miesiąca byłem zaledwie 3 razy na siłowni, a karnet kupiony...
Jeśli ktoś byłby chętny na wspólne treningi, nawet wypady kilkuosobowe, to czekam na kontakt.
Mam w tej chwili karnet do CityFit w Katowicach, więc dobrze by było gdyby to była ta siłownia, lecz nie odrzucam innych opcji.
Pozdrawiam
Adrian