Taki trening robię od około 2 miesięcy:
Tzn. dalej wiem, że FBW powinienem (chyba?) ale jakimi ćwiczeniami zastąpić te obecne?
Napisano Ponad rok temu
Taki trening robię od około 2 miesięcy:
Napisano Ponad rok temu
Dodam, że w kilka miesięcy z 57 kilo przytyłem do 62. Wzrost: 174/175 cm. Robię masę, bez suplementów diety. Staż na siłowni z przerwami około pół roku. Nie wiiem czy te informacje są potrzebne by odpowiedzieć na moje pytanie, ale zamieszczam.
Napisano Ponad rok temu
Plan treningowy stosujesz tak długo dopóki jest on efektowny i jest widoczny progres. Jeżeli osiągasz na tym planie zamierzony cel to póki co nic nie zmieniaj. Ogólnie konieczne jest zmienianie planów treningowych ponieważ istnieje takie zjawisko jak pamięć mięsniowa, mięśnie przyzwyczajają się do danego bodźca i już nie jest taki efektowny jak był na początku.
Napisano Ponad rok temu
Jak przedmówca powiedział.
Nie ma reguły. Ktoś będzie zmieniał już po miesiącu (ale takich przypadków bardzo mało ) a ktoś widzi efekty n a1 planie przez 6 miesięcy.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
niestety nie ma sprawiedliwości. Niektórym się szybko ciało kształtuje a inni tak jak ja męczą się i męczą a efekty ledwo widoczne są
Napisano Ponad rok temu
niestety nie ma sprawiedliwości. Niektórym się szybko ciało kształtuje a inni tak jak ja męczą się i męczą a efekty ledwo widoczne są
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Napis na pasie! |
TAEKWONDO |
|
|
||
muzyka na treningu |
TAEKWONDO |
|
|
||