Módlcie się za PAPIEŻA
Napisano Ponad rok temu
Co do niektorych to ani bjj ani siłownia nie da ci tej siły aby przetrzymać to co papierz przetrzymał przez tyle lat.
Napisano Ponad rok temu
Mnie on jakoś wcale nie wzrusza. Każdy kiedyś umrze
Napewno masz racje, każdy musi umrzeć. Tylko gdy umiera tak ważna a zarazem bliska(Polak) osoba w dodatku w taki sposób .Jak się urodziłem już był Jan Paweł II i dla mnie był to tylko jakby prezydent wiary katolickiej jak teraz pokazują w tv jego biografie czego dokonał to łza się kręci w oku. Przecież w dużej mierze przyczynił się do wyzwolenia Polski z komunizmu może gdyby nie On to była by to 2 Ukraina.
Trzeba mieć wiare i się modlić, jesteśmy fajterami a fajterzy nigdy nie wątpią w wygraną
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie on jakoś wcale nie wzrusza. Każdy kiedyś umrze
looz jak ci umrze ktorys z rodzicow to cie poruszy. Jesli juz umarl to cie raczej poruszylo chyba ze cie nie kochali co do tematu - ludzie zastanowiliscie sie moze nad tym ze on woli umrzec niz meczyc sie tutaj? :> Moze on wcale nie chce zostawac na ziemii bo jego wiara jest tak gleboka ze woli umrzec niz zyc? ehhh....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Módlmy się za Niego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kazał się nie martwić swoim stanem,
ale czy jest ktoś na świecie kto przechodzi obojętnie, obok tego czego dokonał, i jak odchodzi?
Nie wierzę.
[']['][']
Zapalcie świeczkę w oknie na znak jedności.
Napisano Ponad rok temu
Umarł już, że świeczki zapalasz?Karol Wojtyła, Wielki Człowiek, Papież papieży,
ale czy jest ktoś na świecie kto przechodzi obojętnie, obok tego czego dokonał, i jak odchodzi?
Nie wierzę.
[']['][']
Napisano Ponad rok temu
Umarł już, że świeczki zapalasz?Karol Wojtyła, Wielki Człowiek, Papież papieży,
Nie wierzę.
[']['][']
To znak jedności
Napisano Ponad rok temu
byłem wczoraj i dzisiaj w kosciele, poza mszą modliłem się o zdrowie Papieża, rozmawiałem na ten temat z księdzem (taka rozmowa mnie bardzo uduchowiła). Ten temat powstał na potrzebe chwili i proponuje go skasować, jak chesz się pomodlić to odwróć się do krzyża i się pomódl albo idź do koscioła.
Na forum jednoczenie z Papieżem nic ci nie da
Napisano Ponad rok temu
"Nie powiem Ci o tym jak umarł,powiem Ci o tym jak żył".Obecny papież to wielki człowiek i przedewszystkim nasz rodak,powinniśmy o tym pamiętać.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Symbol mego oddania na całe życie:)
- Ponad rok temu
-
zcinanie wagi
- Ponad rok temu
-
sakuraba vs newton
- Ponad rok temu
-
Cro cop w Polsce????
- Ponad rok temu
-
Szkoleniówki / BEST KNOCKOUTS ...... itp !
- Ponad rok temu
-
23.04.2005 Sparringi MMA Polska - strefa wschodnia
- Ponad rok temu
-
Hero's - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Kluby MMA w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Ramon Dekkers vs Genki Sudo - Gala Heros