Cześć,
Pewnego dnia postanowiłem zmienić coś w moim życiu a szczególnie w moim wyglądzie, mam 21lat, 180cm wzrostu i waga wynosi 93kg. Może i nie jestem jakoś mega gruby no ale wiadomo brzuszek jest. Chce kupić sobie plan treningowy+dieta i tutaj moje pytanie, myślałem nad 6 miesięczną sesja treningowa ale nie wiem czy wziąć opcje "chce schudnąć" czy "chce wyrzeźbić mięśnie" nie potrafię sobie odpowiedzieć na właśnie to pytanie przez co postanowiłem napisać do was i poradzić się kompetentnych ludzi;)
Myślałem jeszcze czy ewentualnie nie zrobić tak żeby sobie kupić 3 miesięczny plan treningowy+dieta z opcja chce schudnąć no i dopiero zacząć może "rzeźbić mięśnie". Myślę że będziecie w stanie mi pomóc!
Proszę o pomoc i z góry dziękuje!
Pozdrawiam!
Pytanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zanim sie weźmiesz za rzeźbe musisz schudnąć do 10-12%bf potem masówka do 16-18% i dopiero przy następnej redukcji można mówić o wyrzeźbieniu
Mój DT #BedeBestia http://www.fabrykasily.pl/topic/115291-dt-bedebestia-street-workout
Napisano Ponad rok temu
czyli musiałbym wziąć cykl 6 miesięczny z opcja chce schudnąć tak? czy 6 miesięcy może być za dużo i wziąć tylko 3?
Napisano Ponad rok temu
Niewiem ile masz obecnie tkanki tłuszczowej ale myśle, że około 20% więc w 3 miesiące powinnieneś wagę zbić do 12% bf.
Mój DT #BedeBestia http://www.fabrykasily.pl/topic/115291-dt-bedebestia-street-workout
Napisano Ponad rok temu
Widzisz ile ludzi tyle opinii.
Ja myślę, że 3 miesiące na redukcje to już raczej tempo osób doświadczonych.
Jak wybierzesz opcje 6 mies. to pewne będzie, że zrobisz to dokładnie, zdrowo, i bez krzywdzenia organizmu.
Reszta jak już było napisane, najpierw z rzucamy nadwagę potem podbijamy budując mięsień i już potem można ten
wytrenowany mięsień rzeźbić
Pozdrawiam.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]