PS. Na fotce pan asystujący mistrzowi Isoyama ma minę pt. 'ociemniałym podaj rękę, mniej wytrwałym skracaj mękę...' :wink:
ja bym raczej zadal pytanie za co On Go zlapal ze ma taka mine :wink:
Napisano Ponad rok temu
PS. Na fotce pan asystujący mistrzowi Isoyama ma minę pt. 'ociemniałym podaj rękę, mniej wytrwałym skracaj mękę...' :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I to jest oczywiscie najwazniejsza i jedyna rzecz, jaka nalezy z tego stazu zapamietac...? :roll: :roll: :roll:na macie tak spokojnie nie bylo bo juz po 10 ktos sie zbetonil ostro:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No przecież pisałem, że ja najbardziej pamiętam Twoją, godną najwyższego uznania, postawę... :wink:I to jest oczywiscie najwazniejsza i jedyna rzecz, jaka nalezy z tego stazu zapamietac...? :roll: :roll: :roll:na macie tak spokojnie nie bylo bo juz po 10 ktos sie zbetonil ostro:)
Napisano Ponad rok temu
Aaalllee oo sssoooo choodzii...? 8O 8O 8ONo przecież pisałem, że ja najbardziej pamiętam Twoją, godną najwyższego uznania, postawę... :wink:
Napisano Ponad rok temu
...A teraz konkrety panowie, konkrety. Relacja, zdjęcia, pikantne szczegóły, kontrowersyjne i obrazoburcze opinie
Czekamy
>"WIELKIEGO INTERPRETATORA"! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja np. zauważyłem jak na drugim treningu EL Ambasadore wyjaśnia różnym "chłopakom" w hakamach jak należy robić poszczególne techniki. Często przytakiwał głową na znak aprobaty...Dowiedziałem się też, że zyskał przydomek
>"WIELKIEGO INTERPRETATORA"! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Powinien cwiczyc i to dwa razy intensywniej. "Pouczanie' podczas treiningu prowadzonego przez shihana jest po prostu nie do pomyslenia. To nie tylko katastrofalne uchybienie w etykiecie i brak szacunku, ale i niezwykle zly przyklad dla wszystkich polskich aikidokow(z racji pozycji administracyjnej El Prezidente).Tylko czy właściwym jest chodzenie po macie i udzielanie wskazówek kiedy staż jest prowadzony przez kogoś innego? Czy Pan Prezydent nie powinien, jak my szare żuczki, po prostu ćwiczyć??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę sobie spokojnie iriminage z koleżanką tak coby jej krzywdy nie zrobić - mówię wam full miłość i harmonia a tu nagle pojawia się El Presidente i mówi, że to nie tak, bierze kobietę w swoje łapska i dawaj nią w lewo i prawo - wspominał coś, że kobiety to lubią jak się je tak mocno i wogóle serio!!! Potem mną pozamiatał jak kukiełką i sobie poszedł.
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że będzie mi kiedyś dane być pozamiatym, jak kukiełką przez tak wybitnego Mistrza ... :? żenada... :?
Napisano Ponad rok temu
żenada... :?
Chcesz by tobą pozamiatał to idź do niego na trening
Napisano Ponad rok temu
...
Napisano Ponad rok temu
...
HAHA! Widzisz Boguś do nas sam podszedł i z nami poćwiczył ;-)
Napisano Ponad rok temu
...
Napisano Ponad rok temu
Jestem niezwykle zasmucony tym wydarzeniem...nie rokuje to dobrze dla przyszlosci polskiego aikido
Napisano Ponad rok temu
Powinien cwiczyc i to dwa razy intensywniej. "Pouczanie' podczas treiningu prowadzonego przez shihana jest po prostu nie do pomyslenia. To nie tylko katastrofalne uchybienie w etykiecie i brak szacunku, ale i niezwykle zly przyklad dla wszystkich polskich aikidokow(z racji pozycji administracyjnej El Prezidente).
Jestem niezwykle zasmucony tym wydarzeniem...nie rokuje to dobrze dla przyszlosci polskiego aikido :twisted:
Napisano Ponad rok temu
To bylaby niezwykle zaskakujaca sytuacja El Presidente jako specjalista od stylu Isoyama sensei 8OJak sadze najprawdopodobniej El Redakcja zostal do tego upowazniony. Trudno jednej osobie - nawet japonskiemu shihan :wink: - kontrolowac tak wielka grupe cwiczacych :roll:
Napisano Ponad rok temu
Bogumil, to wszystko twoja wina. Jeste mlody i niedoswiadczony, nic dziwnego ze dales sie przerobic w kulki. Z drugiej strony, jako wytrawny polityk, El Presidente ma miazdzaca przewage nad kazdym z nas-smiertelnych w takich gierkach.....Ja też byłem zniesmaczony.
Napisano Ponad rok temu
cichaj heretykuSzczepanie Zasmucony - na Jurku Pomianowskim polskie aikido sie nie konczy i nie zaczyna, bez wzgledu na to co robi i jak robi (ja nie wiem co i jak robi)
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu