Siemka
Mam problem ponieważ przy wzroście 180cm ważę ok. 62kg co w ogóle mnie nie satysfakcjonuje wręcz przeciwnie, źle się z tym czuje (jestem niemalże chudszy od mojej dziewczyny) Więc mam pytanie do was co mógłbym robić żeby jakoś przytyć, od razu mówię, próbowałem różnych diet na masę i po pewnym czasie jedzenie mniej więcej tego samego mnie już nudziło. Do różnych odżywek też za bardzo mnie nie ciągnie ale jak będzie trzeba to się w nie zaopatrzę. Co do siłowni, nie wiem, wolałbym samą jakąś dobrą dietę bo na razie nie zależy mi żeby być jakoś nie mam w ogóle chęci na ćwiczenie na siłowni. Byłem tam parę razy i źle się czułem będąc chudym otoczony przez stado mięśniaków. Sylwetka, tu nie jestem pewien wydaje mi się, że nie jestem ektomorfikiem ponieważ nie jestem jakimś suchoklatesem. Jestem dosyć szeroki w barach, dobrze umięśniony (zwłaszcza nogi bo trenuje piłkę nożną i lekkoatletykę), żeber także mi nie widać, klatę mam dobrze zbudowaną. Swego czasu chodziłem na zajęcia korekcyjne gdyż miałem wady postawy i rehabilitantka powiedziała mi to samo, że mam ładną klatę i jestem silny. Także prosiłbym was o jakąś pomoc w tym temacie byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzięki