Jak Ania napisała, oblicz swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne !
Co do posiłków, zdecydowanie te 2 banany sobie daruj, śniadanie to jest jeden z najważniejszych posiłków
więc na nim musisz skupić się !
Na śniadanie właśnie możesz zjeść ten twaróg z rzodkiewką. Lub ugotować 3 jajka i z waflami ryżowymi +
szczypiorek lub pomidor. Albo serek wiejski, 50 g płatków, kiwi, 15 gram orzechów i siemie lniane.
Co do obiadu może tak śmiało zostać, daj do posiłku 70 gram węgli a reszta to mięso, ryba co tam robisz i
WARZYWA. Kolejną porcję/posiłek koło 16 możesz śmiało zjeść, i kolacja koło 20 (zalezy jak tam masz
trening). Musisz metabolizm nakręcić a jedząc 3 razy na dzień wątpie żeby to wyszło.
Bieg raczej z taką wagą odpuścił bym, najwyżej szybkie chodzenie.
Trening, zdecydowanie FBW z tego względu że nie masz za wiele sprzętu.
Nogi
Klatka
Plecy
Barki
Triceps
Biceps
1. Przysiady ze sztangą (jeżeli masz stojaki), jak nie to hantle w ręce i przysiady ze sztangielkami. 3 serii + wykroki po 14 na nogę (możesz zamienić na bułgarskie), pamiętaj o technice z kolanami.
2. Nie wiem czy masz ławkę, jeżeli tak to wyciskanie płaskie, jeżeli nie to pompki szerokie !!! łokcie idą na boki
Jeżeli nie jesteś w stanie wykonać klasycznych pompek, stajesz na kolana i robisz z kolan ! 3 serii maksymalną ilość powtórzeń. Możesz kupić tez power band 2x, i zawiesić na odpowiedniej wyoskości i wykonać ściągania jak na bramie tak samo 3 serii maks albo weź 2 hantle które posiadasz i zrób rozpiętki, to już w domowych warunkach można dostosować.
3.Wiosłowanie sztangą 3 serii 12 powtórzen, przyciąganie hantelki w opadzie 1 rącz 3 serii x 12 powtórzeń. Podciągania nie daje bo za duża waga. Do drugiego planu możesz martwe dodać.
4. Wypychanie żołnierskie 3 serii (myślę, że będzie ok bo wcześniej zaangażujesz przy pompkach też)
5. Albo pompki w podporze tyłem/bench dip lub francuzy (3 serii)
6. Uginanie ramion z hantlami
Pozdrawiam.