Witam
Chciałem dowiedzieć się czy takie połączenie odżywek będzie ok.
Przed treningiem (razem):
BCAA HIGH SPEED
NITROBOLON ENERGIZER
Po treningu (także razem:
CM3 1250
SOY PROTEIN ISOLATE
Pytanie dotyczy Bcaa przy stacku - czy nie będzie problemem jak wezmę razem oraz białko z CM3 po treningu?
Czy jednak lepiej jest robić odstępy czasowe?
Czy wystarczy jak odczekam godzinę po posiłku i zapodam przed treningowego shejka i podobnie z shejkiem po treningowym piję i czekam 30 minut i jem?
Jeżeli podział czasowy oraz odżywek polecicie jakiś inny to prosiłbym o wyjaśnienie tematu.
Trenuję dość dużo - 4x siłownia w tygodniu (trening całego ciała) i 7 dni w tygodniu biegam po 5km (po bieganiu pompki, podciąganie się, brzuszki etc)
Ostatnie pytanie dotyczy CLA SOFTGEL (spalacz) czy warto go brać przy wyżej wymienionych odżywkach (zdania są podzielone z tego co widziałem mocno) a jeżeli tak czy mogę go łączyć z innymi czy też robić odstępy czasowe?
wiek 33, waga 58, wzrost 166, staż około 5 miesięcy
około 5 lat temu brałem monohydrat kreatyny, dwa cykle, później kilka lat przerwy w treningach do tego roku
z sylwetką nie mam większych problemów obecnie - przy tej ilości treningów jest mocno plażowa, przy czym chciałbym zgubić jeszcze jakieś 3-5 kilo tłuszczy a rozbudować suchą tkankę mięśniowa - cel jakieś 3 kilo mięśni byłoby pięknie:) przy redukcji, wiem, że to problem, ale będę starał się
wyżej wymienione zestawienie przed/po treningowe brałbym 7 dni w tygodniu, miejscami 7 dzień wolny od treningów i wtedy tylko opcja po treningowa
będę wdzięczny za pomoc
pozdrawiam,
rafał
Użytkownik RafalKK edytował ten post Ponad rok temu