Gdy siedze to zawsze mam ta jedna duza falde "chyba kazdy wie o co mi chodzi".
Zdjecia: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jw. Nie obrażaj się ale tym patyczakiem to i przy tych 63kg jesteś.
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze przy 63 kg nie jestem zadnym gigantem. Chcialbym byc "szerszym" i nabrac wiecej miesni. Myslalem ze gdy nabiore masy z 59 kg do 70 kg i zrobie redukcje to bedzie gitara. Czy nie ma mozliwosci aby zwiekszyc moje miesnie bez nabierania ponownej masy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myslalem nad tym aby ustalic sobie diete aby waga stala w miejscu, zostac przy tych 63 kg i wyrzeźbić sobie miesnie jeszcze bardziej, gdy juz to zrobie to nabiore ponownie masy.
Czy jest to dobry pomysl ? jezeli tak to do ilu kg tym razem powinienem robic mase abym widzial efekty i to ze nabralem wiecej miesni ?
Użytkownik kuba3118 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mam zamiaru ograniczac nie wiadomo jak tych kcal. Chce poprostu utrzymac ta wage ktora mam, czyli te 63 kg. Prawde mowiac teraz gdy spadalem z wagi i jadlem okolo 2700 kcal to ledwo sobie radzilem ze zjedzeniem tylu kcal a co dopiero gdy bede musial sobie jeszcze troche ich dodac aby waga stala w miejscu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ważne jest, szczerze powiedziawszy, ilość kalorij, ważniejsze znaczenie ma, ulosc makeoskladnikow, i substancij, śladowych, w diecie..
bo co z tego, że byś jadl te 3 tyś kcl, jesli, to będzie sam cukier, czy Tluszcz, to i tak nadal, pozostaniesz niedożywieny...
i o jakimkolwiek, rozwoju organizmu niema mowy..
Rozumiem, ale w moim przypadku dieeta sie sklada z prostych rzeczy jak prawie kazda dieta czyli : kurczak,ryba,ryz,ziemniaki,jajka,makaron,serek i to chyba wszystko. Wiec mam nadzieje ze jak za kilka miesiecy znowu zrobie diete na mase to bedzie jakis konkret
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
problemik |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||
Problemy z przytyciem. |
Dieta |
|
|
||
Moja nowa suplementacja |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Thyrotherm problemy!? |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
problem z cyklem |
Sterydy i Prohormony |
|
|
Kulturystyka i Fitness →
Trening dla początkujących →
6 weidera + bieganie = jaki efekt?Napisany przez , Ponad rok temu 6 weidera, bieganie, spalanie i 1 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Jaki spalacz tłuszczu?Napisany przez , Ponad rok temu Spalacz, Tłuszcz, Docięcie i 5 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Trening dla początkujących →
Zaczynam na siłowni - Szukam poradNapisany przez , Ponad rok temu porada, silownia, sylwetka |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu