Proszę o ocenę, moim zdaniem jest do dupy. Na armii wk zostałem zhejtowany, bo niby, że prowokacja. Wzrost 172 cm waga 65kg
Proszę o ocenę sylwetki
Napisano Ponad rok temu
Według mnie bardzo dobra podstawa pod masę zrób tak z 90kg(z liczeniem kcal i powolnym dodawaniem kcal) i będzie kozak!! Ogólnie sylwetka kozak. Nie wiem czy to kwestia ustawienie ale wydaje mi się że prawa strona bardziej rozbudowana z tyłu.
"Nie ważne kim byłeś liczy się to kim jesteś a najważniejszym jest kim będziesz jutro"
Zapraszam do Polubienia Strony - Filmy/Muzyka/Motywacja/Treningi/Dieta
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje, no przydałoby się jakąś dietę zrobić. Bo na razie jem na co mam ochotę. Gram też dużo w piłkę nożną, ćwiczę 2 razy w tygodniu. do takiej wagi pewnie dojdę za 2-3 lata
Napisano Ponad rok temu
Przedewszystkim kiepskie zdjęcia. Z przodu praktycznie nic nie widać. Tak samo brak foto nóg. Plecy no cóż chudo, ale już coś tam widać że zacząłeś machać.
Z tym 90kg to nie przesadzaj. W 2-3 lata raczej mało realne chyba że mówimy o ogólnej masie a nie czystym mięsie.
Dieta wiesz, tu już nawet nie chodzi by wpieprzać ryż z gotowanym kurczakiem tylko bez nadwyżki kalorycznej masa po prostu nie pójdzie.
Napisano Ponad rok temu
Nogi mam bardzo chude, ale ćwiczę je. Jestem ektomorfikiem, przez rok z 55 do 65kg przytyłem. Dużo gram w piłkę nożna, regularnie gram w klubie piłkarskim.
Napisano Ponad rok temu
Znam ten ból, sam zaczynałem od 50kg. Tak czy inaczej weź się porządnie za jedzenie i masuj dalej. 10kg w ciągu roku zaczynając z 55kg dużo wcale nie jest.
Nogi r ównież ćwicz, sama piłka nożna nie wystarczy, a w tym sporcie tymbardziej przydadzą Ci się silne kulasy- będziesz mógł szybciej biegać i mocniej kopać gałe.
Napisano Ponad rok temu
No ćwiczę nogi, dwa ćwiczenia na nie wykonuje. Przysiady i wypychanie na suwnicy. No staram się bardzo dużo jeść. Wykonuje też podstawowe ćwiczenia takie jak, martwy ciąg,wypychanie na płaskiej no i przysiady.
Napisano Ponad rok temu
Masuj dalej, już teraz świetnie to wygląda
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje bardzo cały czas staram się jeść z dodatnim bilansem kalorycznym.
Napisano Ponad rok temu
Czy to dużo przy wadze 65kg wyciśnięcie jedno pełne powtórzenie na suwnicy 200kg?