Cel -----> schudnac okolo 8 kg w ciagu kilku miesiecy
Użytkownik kuba3118 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik kuba3118 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dieta wygląda w porządku, trochę mało posiłków, ale jeśli mówisz, że czasowo przypadkiem dałeś to okey
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Dieta wygląda w porządku, trochę mało posiłków, ale jeśli mówisz, że czasowo przypadkiem dałeś to okey
To super a jak z cardio myslisz ze wystarczy tyle ile napisalem ?
Napisano Ponad rok temu
To super a jak z cardio myslisz ze wystarczy tyle ile napisalem ?
Jak dla mnie jak najbardziej będzie ok. jestem zwolennikiem spokojnej i wydłużonej w czasie redukcji aniżeli gwałtownego odchudzania.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
co to za apka/program do wyliczania ile BWT ma posiłek? (załączony obrazek diety)
Napisano Ponad rok temu
Na przyszłość radzę skorzystać z darmowego kalkulatora BMR, który znajdziesz na stronie naszego portalu .
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie wygląda to wszystko dobrze. Ważne, żeby mama trzymała dietę. Myślałeś może o jakichś spalaczach tłuszczu dla mamy? Ja biorę http://www.trizer.pl i bardzo sobie go chwalę. Po miesiącu stosowania udało mi się stracić dwa kilogramy. Kilka znajomych z mojego grona też go przyjmuję, jest jak najbardziej odpowiedni dla kobiety. Myślę, że Twoja mama byłaby zadowolona z tak pozytywnych efektów podczas próby walki z dodatkowymi kilogramami. Ważne by miała w Tobie oparcie, byś ją motywował do ćwiczeń i wspierał podczas diety.
Dzieki za rady, mama radzi sobie swietnie juz wazy okolo 4 kilo mniej wiec jak narazie nie ma co kupywac zadnych spalaczy
co to za apka/program do wyliczania ile BWT ma posiłek? (załączony obrazek diety)
Ta tabelke masz na stronie, robisz konto, logujesz sie, potwierdzasz emaila po zalogowaniu na tej stronce i klikasz na gorze po lewej stronie swoje imie. Nastepnie klikasz "moj dziennik" a nastepnie na dole masz czerwony kwadracik gdzie pisze "dziennik zywieniowy" klikasz "dodaj wpis" i zaczynasz wpisywac godzine, posilki, ilosc itd...W razie czego pisz smialo
Użytkownik Abetalipoproteinemia edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja natomiast proponuję skorzystać z planów dietetycznych i treningowych portalu Fabryka Siły gdzie nasi eksperci z pewnością sprostają najbardziej wygórowanym oczekiwaniom . Cena jest na tyle niska, że warto spróbować by wiedzieć czy rzeczywiście mamy najlepsze plany w sieci .
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dieta na dowóz - catering dietetyczny |
Kuchnia |
|
|
||
POMOC DLA KUMPLA!!! |
Sterydy i Prohormony |
|
|