Witam,trenuję na siłowni ponad rok i od wakacji chciałem zacząć street workout, lecz niestety moja waga wynosi 104 kilogramy i chciałbym się postarać spalić jak najwięcej do wakacji. Posiadam plan treningowy, robię codziennie 1 godzinę aerobów, piję po 3 litry wody, oraz zacząłem brać thermo speed hardcore, i czy to starczy ? czy da się jakoś więcej spalać ? Z góry dziękuję za pomoc oraz odpowiedzi
Spalenie zbędnego tłuszczu
Napisano Ponad rok temu
A masz dostęp do siłowni ? Tłuszcz i redukcję przeprowadzisz dzięki zbilansowanej diecie
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Owszem mam dostęp do siłowni. Niestety diety nie posiadam, tylko zacząłem jeść sam ryż z kurczakiem
Napisano Ponad rok temu
Powiem tak, żeby zacząć SW musisz jak najszybciej zacząć wykonywać ćwiczenia związane z tym sportem.
Na początku, ułóż dietę z ujemnym bilansem kalorycznym.
Następnie ćwiczenia. Zdaje sobie sprawę, że z taką waga podciągać się będzie ciężko ALE MUSISZ skupić się
na dokładnych powtórzeniach, na wet jeżeli będziesz wykonywał po 3 - 4. Technika to podstawa która zaowo-
cuje dobrym progresem. Jeżeli nie dasz rady podciągać się klasycznie użyj gum lub wykonuj negatywy.
Każde powtórzenie wykonujesz fiksując brodę nad drążkiem, ta sama zasada przy pompkach, jeżeli nie dasz
rady wykonać klasyczne rób z kolan.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
Już od pewnego czasu robię coś w stronę SW potrafię się podciągnąć 7 razy drabinkowo bez pomocy i dążę do 10 raz. Po 7 razach przechodzę zazwyczaj na maszynę bo ósemkę już wykonuję niepoprawnie zarzucając ciałem, Czyli jeżeli ułożę dietę z ujemnym bilansem kalorycznym i to co robię do tej pory czyli aeroby godzinne będą starczyły na spalenie tłuszczu ?
Napisano Ponad rok temu
Powinno starczyć !
Najlepsza metodą (od strony treningu) jest trening właśnie siłowy.
Tak, ujemnym bilans kaloryczny.
Co do aerobów, lepszym rozwiązaniem będą interwały.
Pozdrawiam.
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
Godzina aerobow troszkę dużo(spali ci troche mięska) ale to tylko moje zdanie , interwały bedą dobre jak napisał przedmówca. Są ciężkie ale robi się je szybciej i spalaja tluszcz przez dlugi czas po treningu i podkrecaja metabolizm
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Środek klatki
- Ponad rok temu
-
Split na Fbw, 5 dni na 3 dni.
- Ponad rok temu
-
Poprawa kondycji i nie tylko - Plan treningowy
- Ponad rok temu