Czy jest jakiś tańszy zamiennik tego białka - biotech iso whey zero ??
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2270g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2270g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że tak - wspomniane białko firmy BIOTECH to nic innego jak Izolat białka serwatkowego. Większośc firm posiada ten rodzaj suplementu w swojej ofercie .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że tak - wspomniane białko firmy BIOTECH to nic innego jak Izolat białka serwatkowego. Większośc firm posiada ten rodzaj suplementu w swojej ofercie .
A znasz jakieś sprawdzone firmy ?
Napisano Ponad rok temu
Kolega wyżej już podał kilka przykładów. Od siebie dodam, że Olimp posiada w swojej ofercie czyste Izolaty bez smaku co może być atrakcyjną ofertą dla osób którym bardzo zależy na braku jakichkolwiek dodatków w postaci węglowodanów. Co do Izolatu polecam również NECTAR firmy Syntrax. Kozackie smaki i kapitalna rozpuszczalność .
Napisano Ponad rok temu
A ja polecę Ci Scitec 100% Whey Isolate, miałem w smaku waniliowym i super smakuje oraz tak samo się rozpuszcza. Skład mówi sam za siebie:
- białko 21 g
- węgle 0.6 g
- tłuszcze <0.5 g
A porcja wynosi 25 g. Mimo, że nie ma cukru w składzie to i tak bardzo słodkie jest. Na wielu forach polecali ten izolat, więc i ja się przekonałem. Okazyjnie kupiłem 2 kg;) cenowo to jakieś 180 zł za 2 kg, więc podobnie do Twojego Biotech'a:)
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2000g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Izolat z Sciteca to bardzo dobra propozycja wśród większości oferowanych suplementów tego rodzaju. Cena jest naprawdę korzystna w stosunku do jakości, a smak rzeczywiście jest naprawdę ok patrząc że ilośc cukru jest praktycznie zerowa. Testowałem smak malinowy i przyznam szczerze, że warto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z izolatów osobiście testowałem Syntrax Nectar i przyznam szczerze, że smak po prostu poraża. Zresztą białka z tej firmy jeszcze nigdy mnie nie zawiodły pod kątem jakości czy rozpuszczalności. Oprócz tego poleciłbym jeszcze Whey Protein isolate z firmy Olimp oraz MuscleMeds Carnivore (choć to izolat wołowy przez co zdania na jego temat mogą być podzielone. Niemniej jednak "ice coffe" bardzo chwalę i polecam ze względu na wysoką oraz odczuwalną zawartość kofeiny).
Napisano Ponad rok temu
Czy testował ktoś My protein impact whey protein ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik carlosuk edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiście nie testowałem, ale patrząc na to jak firma szybko nabiła sobie popularności musi mieć dobre suplementy. Bądź bardzo dobry dział PR oraz niezłego promotora swoich produktów .
Napisano Ponad rok temu
Nie ma za co i w razie czego zapraszamy z kolejnymi pytaniami.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Joe Weider - zamienniki ćwiczeń proszę o niezwłoczną odpowiedź |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Zamiennik w postaci suplementu |
Dieta |
|
|
||
Zamienniki ćwiczen pomocy :P |
|
|
||
Czy plecak jest dobrym zamiennikiem dla hantli do ćwiczeń w domu?trening domatora, biceps i 1 więcej |
|
|
||
Zamienniki dla ryżu brązowego |
Dieta |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu